30 iulie 2008

Zambet

Incercand sa zambesc am realizat ca nu oricand poti. Stresul si oboseala isi spun cuvantul si poate singurul motiv pentru care nu am putut sa zambesc atunci cand am vrut a fost subconstientul meu, care astazi a procesat de vreo 10x mai mult decat in mod normal. Inca ma intreb cum ar fi fost daca as fi fost baiat... mai putine griji, mai putine probleme... dar NU sunt baiat :) Si uneori chiar multumesc ca nu sunt.
Momentan baietii mi se par prea infantili, cu prea putina vointa de maturizare si asta ma face sa-mi dau seama ca poate nu este, cum spun unii [sau isi doresc], egalitate intre femei si barbati. Poate este egalitate... in drepturi. Femeia intotdeauna va fi superioara barbatului. Intotdeauna va fi rationala si matura. Singurul lucru care ma revolta este ca femeia inca se mai lasa batjocorita si calcata in picioare de un barbat. Doamnelor, domnisoarelor treziti-va! Aveti o viata! Nu mai lasati barbatii sa va conduca!
Poate va fi o lectie pentru voi si daca nu... chiar imi pare rau!
[P.S.: Pauza de vreo 20 de zile]
:x

Un comentariu:

  1. imi place foarte mult filmul care imi apare in fata ochilor cand citesc post'ul ...drept e ca toti suntem oameni, sau cel putin toti incercam sa fim cat de cat ..acuma, cui ii iese sau cui nu ..ramane de vazut :)

    RăspundețiȘtergere