2 noiembrie 2008

Asa cum ne place

O zi de duminica asa cum imi place. Linistita, fara scoala, fara griji...
Am decis sa merg la film cu matusa mea si cu cea mai buna prietena a mea, DoDo. A fost foarte haios sa stam in asteptarea inceperii filmului pe o canapea la cinema, iar filmul sa fi inceput de 15 minute. Comedie, romantica, cu Eva Longoria. Over her dead body. Doar ca traim in Ploiesti, orasul tutror posibilitatilor. Iar la cinema inseamna o sala veche, un film cu o calitate nu prea buna si un scris mai greu de inteles ca la televizoarele din anii '70.
Filmul s-a terminat destul de repede tinand cont ca am pierdut cam 15 minute din el.
Eu cu DoDo aveam in plan sa mergem prin Winmarkt Omnia. Normal ca asa am si facut doar ca am intrat in magazin de 3 ori si tot de atatea ori ne-am si intors. Pana la urma ne-am asezat pe o banca. Si am inceput sa visam. Nici nu-mi pasa ca tocmai vazusem o familie de rromi autentici intr-un magazin precum Omnia. In zilele noastre si in orasul meu totul este posibil. Si cum stateam pe banca si ne tot intrebam una pe cealalta ce mai facem acum ne-am gandit sa mergem la teatru. Am ajuns si am citit programul. Piesa avea un nume mai putin sugestiv asa ca ne-am mai plimbat prin orasul nostru 'superb'. Strada pe care se afla teatrul Toma Caragiu parca ar fi desprinsa din povesti. Daca te-ai trezi acolo nu ai putea sa zici ca face parte din Ploiesti. Este linistita, cu un aer vechi si totusi placut.
Dupa multa plimbare hai sa mergem la autobuz. Asteptam 35-ul. A trecut unul fara sa opreasca in statie. A mai trecut unul la fel. Dupa ce am alergat si dupa al doilea autobuz ne-am gandit sa intrebam la doamana care vindea biletele. A fost perfect sa aflam ca statia s-a mutat de 2 saptamani la Cucuiatii din deal. Si culmea ironiei ne-am urcat in alt 35 care dadea ocolul la Halele Centrale ca sa ajungem in 9 Mai.
[Ca o paranteza am si eu o dilema. De ce toti baietii frumosi sunt luati? Vreau si eu un baiat frumos si care sa nu ma minta. Stie cineva unde se gasesc?]
Dupa ce am ajuns in 9 Mai ne-am mai plimbat vreo 2 ore prin parcurile superbe ale cartierului nostru. Si cand spun superbe ma refer la noul parc din apropierea Garii de Vest. Dupa plimbare am ajuns intr-un final si acasa... casa dulce casa. Dar m-am procopsit cu o durere de spate si cred ca si putina febra... care sper sa treaca repede.
P.S.: Daca-mi cititi post-urile va multumesc si va rog lasati si comentarii.
Si daca am uitat ceva gasiti la sury pe blog.

Un comentariu:

  1. :)) ai uitat de bombonele, ai uitat si am uitat de magazinele in care ne-am pierdut una de alta pana cand ai venit si m-ai luat de mana =)) si parca eram buni cu nepotica =)) "buni esti proasta" =)) ai mai uitat ca lumea se holba la noi si noi nici acum nu ne-am dat seama de ce :|

    RăspundețiȘtergere