12 noiembrie 2008

Asa NU

Sa te consideri frumos si sa fii urat. Sa vezi lumea in roz si totusi sa fie negru. Sa privesti departe si sa vezi aproape. Sa te uiti la cineva si sa vezi pe altcineva. Sa mananci ceva si sa te gandesti la altceva. Sa fii tu si totusi sa fii altul. Majoritatea persoanelor din ziua de azi asta fac. Folosesc 'masti' pentru a-si ascunde falsitatea si pentru a parea altceva decat ceea ce sunt. Cata ipocrizie!
In primul rand, de ce nu poti fi sincer cu tine insuti/insati?
In al doilea rand, acest lucru fiind valabil doar daca indeplinesti prima conditie, de ce nu poti fi sincer si cu cei din jurul tau?
Stiu ca in general oamenii se supara daca le spui altceva in afara celor ce vor sa le auda, dar daca nu spui adevarul te vor considera o persoana ipocrita.
Asta a fost al doilea post legat de ipocrizie si falsitate. Sper sa nu fiu nevoita sa-l scriu si pe al treilea. Iar daca voi considera absolut necesara si publicarea urmatorului, voi da si nume.
Reveniti la realitate!!!

5 comentarii:

  1. vorba aia adevarul doare.. sa te crezi ceva ce nu esti e mult mai simplu. de fapt totul pleaca de la lasitate, neincredere in sine, invidie.. pt ca multi vor sa fie ceva ce nu ar putea ajunge niciodata deoarece au cele 3 calitati mentionate mai sus.
    m-ai facut curioasa :D vreau nume :))

    RăspundețiȘtergere
  2. momentan nu vreau sa dau nume.. dar deja le stii :| :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca uneori e mai bine "Sa te consideri frumos si sa fii urat. Sa vezi lumea in roz si totusi sa fie negru. Sa privesti departe si sa vezi aproape. Sa te uiti la cineva si sa vezi pe altcineva. Sa mananci ceva si sa te gandesti la altceva. Sa fii tu si totusi sa fii altul." Nu stiu cata impocrizie poate exista in randurile de mai sus, dar depinde la cine faci referire.

    RăspundețiȘtergere
  4. ~daninho la partea aia ma refeream la falsitate si la ce vor unele persoane sa para si ce sunt de fapt. :)

    RăspundețiȘtergere