30 noiembrie 2008

Se apropie Craciunul

Iata-ne la sfarsitul lunii noiembrie. Mai sunt 31 de zile si intram in anul 2009 si 25 de zile pana la Craciun.
Impresii din acest an? Nu vreau sa-mi exprim opinia. Vreau doar sa zic ca in afara de vara nimic nu a fost bun. Un an trist, dureros, un an de care nu vreau sa-mi amintesc. Ce-mi doresc in acest moment este sa am macar un Craciun linistit in familie si un Revelion placut, desi nimic nu va ma fi ca inainte.
Mi-ar placea sa fiu in America, sa traiesc acele momente de Craciun si Anul Nou. Mi-ar placea sa fie si viata mea ca in filme, de exemplu, ca in Singur Acasa 2.
Unde sunt clipele acelea de vis pe care americanii le traiesc si le pretuiesc enorm. Nu-mi doresc decat sa scap de probleme.
Imi imaginez deja bradul impodobit, iar eu langa el, noapte, pe intuneric, doar cu luminitele ce stralucesc langa beteala, iar imaginea lor reflectata in globulete sa lumineze camera.
Pot sa-mi imaginez zapada asezata pe masini, copii ce se joaca neincetat, iar soferii injurand primariile pentru ca nu dezapezesc soselele. Desi traiesc in Romania, o tara unde visele nu pot deveni realitate, inca stiu sa visez la ceva frumos si poate candva realizabil.
Uita-te aici. Asa imi place sa vad Craciunul. Pentru ca exista si pentru ca ador sarbatorile de iarna, desi anul acesta nu va mai fi nimic din ce a fost.
Asculta Mariah Carey - All I Want For Christmas.

3 comentarii:

  1. uhh rockefeller center :X new york! CHRISTMAS!
    :X j'adore! mi-ai intors cutitul in rana cu postul asta! offf

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai stii ce Craciun urat vor avea americanii anul asta cu toata criza asta economica.
    Oricum, Canada > America :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @DoDo... iti trece. Batman! Batman! >:D<
    @Seby la ei n-are cum sa nu fie frumos. Poate fi si Apocalipsa ca tot frumos e. Cel putin in imaginatia mea :))

    RăspundețiȘtergere