28 decembrie 2008

Happy New Year

Cred ca a venit timpul sa va urez un "An nou fericit!", multa sanatate si impliniri pe toate planurile. Cred ca este ultimul post pe anul acesta si sper ca urmatorul an sa-l incep in forta si sa nu fie la fel de trist ca acesta. Nu-mi doresc decat putina liniste si cat mai putine probleme.
Si deoarece este ultimul post vreau sa va invit sa ascultati alaturi de mine melodia care inca ma inveseleste cand sunt trista, desi trupa mea favorita este pe cale sa se desparta. Asta inseamna ca nu doar eu am avut un an 2008 mai putin bun, ci si cei pe care ii ador. NU voi renunta niciodata sa cred in visul RBD si nici sa cred in cei ce au dat un sens acestui vis, in cei care m-au schimbat si m-au facut ceea ce vedeti acum.
Poate unii nu-i pot accepta, ii vad doar niste pusti stupizi, dar pentru mine sunt cele mai bune persoane pe care le-am intalnit vreodata. Imi doresc din toata inima sa mai am parte de un concert ca cel din 6 Septembrie 2008.
Si daca am inceput cu momentele bune din 2008, in afara de concertul RBD, au mai fost si altele precum excursia sau "Eurotrip" cum imi place mie sa-i spun prin Europa. Si aceasta n-a fost doar in Europa pentru ca am reusit sa ajung in Maroc, o experienta unica si foarte interesanta. Alte momente interesante in afara de astea nu-mi prea amintesc. Imi vin in minte doar ultimile 3 luni care s-au dovedit a fi foarte triste. Cam asta a fost anul meu 2008, nu prea reusit, dar totusi de neuitat.
Un an nou fericit, prieteni!

4 comentarii:

  1. La multi ani! si in 2009 sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la fel si tie si multe implinirii. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani ! :) Iti doresc sa ai un an plin de fericire .

    ps : melodia mea preferata pentru momentul asta e Una cancion .

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc. Si tu sa ai parte de tot ce-ti doresti. :)
    RBD... una cancion e deja lengendara :D E una dintre melodiile pe care le ador.

    RăspundețiȘtergere