16 decembrie 2008

Romania socheaza din nou

Stiu ca este o manea si stiu ca asta ar putea dauna imaginii blogului meu, dar trebuie sa ascultati asta. Deci va rog ascultati versurile idioate si urmariti videoclipul si mai idiot sa vedeti printre ce oameni traim. Astia ne sunt oamenii din Romania.
Repet, imi cer scuze pentru acest post, dar vreau sa vedeti si voi in ce tara de cocalari si pitipoance traim.
Cum ar zice colegul meu, Seby, asta este una dintre acele melodii idioate care iti raman in minte. :))

5 comentarii:

  1. e prea tare, l-am ascultat de f multe ori...si de fiecare data nu pot sa ma opresc din ras;))

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) sormea =)) si eu lesin de ras calm down =)) asemenea idioti?! ROMANIAAAAA TE URASC!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci da... trebuia sa rada toata lumea de el si d-asta l-am si pus.

    @Adrian iti multumesc ca-mi urmaresti blogul. Si cocalaru'... pai in privinta lui situatia e aceeasi si la mine. De cate ori il ascult rad :))

    @DoDo da... deci,... nu am nimic mai mult de spus in afara de faptul ca am ajuns sa pun un cocalar pe blog, dar stiu ca merita pentru ca este foarte penibil si asta ma amuza copios. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu pot sa cred ca aceasta creatura a facut un asemenea videoclip pe bune. Are atatea elemente care ma fac sa cred ca e o parodie (chitara electrica ce nici macar nu se aude, masina de doi bani luata la mana a doua, proastele alea care se misca de parca au reumatism, etc).
    Insa, adevarul crunt e ca e doar un papitzoi fara creier care probabil o sa faca ceva bani de pe urma unor prosti la fel de mari ca el.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Seby intru totul de acord cu tine. :)) Si mai grav este ca ne face de ras poporul, la fel ca altii de tipul lui. :))

    RăspundețiȘtergere