25 ianuarie 2009

Campionatul European de Patinaj Artistic, Helsinki

Pentru ca am o pasiune nebanuita pentru patinaj m-am gandit sa scriu acest post. Mai exact sa va aduc la cunostinta patinatorii si patinatoarele de pe primele 6 locuri de la cele 4 categorii.
Voua va place patinajul? Sau mai bine zis, ce sport de iarna preferati?
Patinatori: Locul 1
Locul 2
Locul 3 Kevin VAN DER PERREN Locul 4
Locul 5
Locul 6
Patinatoare:
Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4
Locul 5
Kiira KORPI (Cea mai frumoasa patinatoare)
Locul 6
Perechi:
Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4
Locul 5
Locul 6
Dans pe gheata:
Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4
Locul 5
Locul 6

9 comentarii:

  1. Patinajul mi se pare unul din cele mai frumoase si mai gratioase sporturi:).Ma bucur ca te-ai gandit sa postezi,pentru ca filmuletul e superb:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul trecut si mie imi placea. Acum nu mai am timp sa mai stau la tv-u. Sport de iarna imi place sariturile cu schiurile si ca orice baiat fotbal pe zapada.

    De cand s-a deschis patinuarul nu am fost si sunt foarte suparat din cauza asta. In ultimul timp sau petrecut niste schimbari si nu prea mai am cu cine sa ma distrez.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lavu ma bucur ca si tie iti place patinajul. :x
    @eRRmy lasa ca te oblig eu in vacanta sa mergi. :P Eu am fost de foarteeee mult ori iarna asta. Si cum e fotbalul pe zapada? :-?? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @AdDa fotbal pe zapada nu e vrun sport olimpic sau ceva de genu...este fotbal normal numai ca joci pe zapada

    RăspundețiȘtergere
  5. @eRRmy voi baietii... cine sa va inteleaga? :)) De ce sa joci pe zapada cand poti sa joci pe uscat?! Glumesc. :P Daca tu zici te cred pe cuvant. Nu-mi place fotbalul[m-au scarbit romanii cu echipele lor de nimic] asa ca nu mai ma intereseaza nicio echipa din lumea asta. Hai bine. Inca mai tin cu Manchester United. :">

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mic imi placea fotbalul la nebunie. Eu eram stelist si mai sunt si acuma dar nu mai dau asa mare importanta. Nu conta cine juca eu stateam in fata tv-ului si ma uitam. Chiar am practicat fotbal vro 2 ani.

    Acum joc doar sa ma distrez, mai ales iarna, pe zapada am de ce sa rad. Daca alergi si faci un pas gresit esti terminat.

    Si partea cu baieti si fotbalu...
    Exista partea cu fetele si oglinda...sau va duceti la baie in continuu...


    Din patijat am dat in alt ceva=))=))

    RăspundețiȘtergere
  7. @eRRmy am facut off topic. Asta este. Se accepta ca doar e blogul meu.
    Ai si tu dreptate cu fetele si oglinda. :)) Mai ales de la 15 ani incolo zici ca ne-am nascut sa stam in oglinda. ;)) Si cu baia e la fel. :)) Asta e. Totusi trebuie sa aratam bine pentru ca altfel nici voi[baietii] nu ne-ati mai place. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi avem ceva sportivi în acest domeniu?

    RăspundețiȘtergere
  9. @delta cica ar fi cativa, dar cum zicea si comentatoarea de la Campionatul European s-ar parea ca in Romania nu exista decat 4 patinoare acoperite. Jur ca daca as avea unde si cu cine m-as apuca de patinaj.

    RăspundețiȘtergere