28 ianuarie 2009

Multe altele

Dupa cum bine stiti una dintre pasiunile mele este filmul. Imi plac filmele care chiar ma fac sa simt ceva, nu conteaza cat de noi sau de vechi sunt, dar nu prea ma uit la filme foarte vechi cu actori care acum ori sunt de domeniul trecutului ori prea batrani pentru a mai fi interesanti (si scuze daca jignesc persoane care au actori preferati aceste tipuri). Deci in top 5 al filmelor mele preferate intra in ordine crescatoare You Got Served, A Cinderella Story, The Butterfly Effect, Stomp the Yard si bineinteles, seria Harry Potter.
Stiu ca filmuletul de mai sus s-ar putea sa nu placa tuturor, dar sunt secvente din filmele mele preferate asa ca le-am lasat pentru cei pasionati de dans si care vor sa vada doua filme destul de bune zic eu (stiu ca IMDb nu a ajuns la aceeasi concluzie ca si mine, dar asta este).
Ca sa schimb subiectul ma dau mare cu vacanta intersemestriala care incepe maine dupa-amiaza si se mai termina luni, 9 februarie, si cu multa asteptata excursie (de vreo 2 luni o tot plainficam) de 3 zile la Busteni. Ce poate fi mai frumos de atat? Abia astept sa fac bagajul, sa ma distrez, sa uit de semestrul asta plictisitor si totusi frumos.
Si mai am cateva chestii de povestit da' le las pentru maine ca altfel iar nu mai postez cateva zile bune. :)
Later edit:
Daca vreti uitati-va si la filmuletul urmator. Este din Stomp the Yard. Si este "Explosive! Explosive! Explosive!". Daca nu aveti chef de tot filmuletul uitati-va macar de la 0:32 pana la 1:07.

3 comentarii:

  1. X-plosive - plosive - plosive :X de la mine stii filmu :X :"> il ador chiar mi-ai facut pofta de vizionare. este printre putinele filme la care m-as uita continuu :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca sunt interesante cele doua filme. Cat de curand am sa le caut si eu. Nu am mai vazut de ceva timp un film bun, care sa imi placa.

    RăspundețiȘtergere
  3. @DoDo dap. De la tine il stiu. :)) Atunci vizionare placuta. :P
    @eRRmy dupa ce le vezi sa-mi zici cum ti s-au parut. :D

    RăspundețiȘtergere