29 ianuarie 2009

Nu stiu. Vreau.

Play si citeste.
Daca va amintiti ca postasem ceva intitulat Nu stiu. Nu vreau.? Ei bine, iata continuarea. Va povesteam pe atunci ca am incheiat un capitol din viata mea (nu e un "atunci" chiar atat de indepartat, era chiar pe 13 ianuarie). De atunci m-am mai maturizat putin. Acum vreau sa va zic ca simt ca incep sa ma indragostesc din nou. Merita? Eu sper sa da. E un baiat foarte dragut si foarte dulce. Mai multe nu prea stiu ce sa povestesc in acest moment. Ne cunoastem de putin timp, cam o saptamana, dar ne-am inteles bine de prima data.
Voi reveni cu amanunte.
Si acum ca sa ma dau mare, ca doar imi place sa fac chestia asta desi evit sa ma laud prea des, vreau sa va povestesc despre excursia de 3 zile programata de sambata dimineata pana luni dupa-amiaza. Pregatiri de aproape 2 luni. La inceput m-am rugat de diriga sa faca excursie pentru colegii mei pentru ca pe atunci nu prea aveam cum sa merg. Dar pana la urma s-a mai gasit un loc si pentru AdDa. Multumesc Theo si Ady ca mi-ati pastrat locul. Si cam asa a inceput nebunia. Bani pentru cazare, pentru mancare, pentru biletele de tren... Pregatiri, planuri, distractie. A mai ramas o zi. Chiar si azi am petrecut 7 ore la scoala in comparatie cu dragii mei colegi care n-au stat decat 3-4 ore si alea degeaba. Dar eu zic ca a meritat sa stau. Adica desi sunt moarta de oboseala am avut si eu cateva beneficii. Si ca sa ma laud si mai mult (iertati-ma.. prea mult self-esteem) am avut a 4-a medie din clasa. N-a fost decat 8.23 da' momentan ma multumesc si cu atat intr-un liceu ca Spiru Haret. Si revenind la excursie, sper sa merite atata zarva si atatea chestii, acum, rezolvate.
So, va mai scriu luni seara sau marti. Depinde cat de obosita voi fi sau cat de plictisita sau cat de fericita.
Sa aveti un week-end minunat, iar celor care, ca mine, de altfel, au intrat in vacanta intersemestriala, o saptamana cat mai frumoasa.

8 comentarii:

  1. Va fi un coment lungg:D:D cred.


    Eu habar nu am ce medii am. Maine voi afla si eu cat imi iese. O sa imi iasa cam mica:(( (media). In privinta orele de azi...am stat decat 4 si m-am plictist de moarte.


    Partea cu excursia este chiar interesanta. Mi-ar placea si mie sa merg, dar ultima excursie pe care am facuta la munte iarna s-a terminat urat rau. Adica o luna la pat cu piciorul rupt. Organizase si diriga mea o excursie dar chiar pe data de 29.12.2008 ziua in care eu plecam la Bucuresti. Oricum au stat doar o zi si doar s-au plimbat.


    Acum urmeaza cea mai frumoasa parte adica cea cu dragostea.

    Este chiar frumos sa te indragostesti de cinev dar acea persoana sa te si accepte. E greu atunci cand te bucuri ca il/o vezi iar el/ea nu te baga deloc in seama. Cam greu cu dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy picior rupt? :O Doamne fereste!! Nu ma speria ca parca vad ca nu mai plec. :))
    Nu-mi zice ca pe voi si azi v-au chemat la scoala?! :O
    Si cu dragostea... am trecut de partea aia... a fost ceva gen "love at the first sight". :D Abia astept excursia. 8->
    Si, eRRmy, lasa ca nu s-a terminat liceul. O sa tot ai timp de excursii. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @AdDa stiu ca pare o mare nebunie dar mai am un an si jumatate pana ajung la liceu :((:((:(( de abia sunt clasa a7a :(:|

    RăspundețiȘtergere
  4. @eRRmy Atunci, ai si mai mult timp de excursii. Don't worry. Be happy. :p

    RăspundețiȘtergere
  5. am uitat sa zic

    Drum bun maine.

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari pentru medie:>...si... excursia...:x ft bestiala a fost... indragostito:d:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Marina mersic. :D :* Chiar ca a fost bestiala, mai ales pentru mine. :x 8->

    RăspundețiȘtergere