29 ianuarie 2009

Tu ce le vei spune copiilor tai?

Nu m-am putut abtine sa nu scriu asta. Ma tot uitam pe minunatia asta de internet si am ajuns pe pitzipoanca.org si pe cocalari.com. Nici nu ma asteptam sa gasesc ceva mai mult decat o adunatura de ratati, dar foarte comici in lumea lor si cred ca ar trebui astfel sa le multumesc celor ce ni aduc in fata in fiecare zi. Si ratatii astia sunt multi rau. Asta m-a facut sa-mi adresez o intrebare la care, logic, tot eu am raspuns. Ce le voi povesti eu copiilor mei cand vor fi indeajuns de mari sa inteleaga ceva?! Si gandurile mele s-au pus cap la cap si au rezultat urmatoarele:
Cand o sa am eu un copil, peste vreo 10-12 ani, si o sa se faca el maricel, peste vreo 20 de ani, o sa-i povestesc ca pe vremea cand eram eu la liceu existau tot felul de ciudati denumiti cocalari, pitzipoance si iemoisti.
Cred ca in acel moment ar incepe sa rada de aceste nume, iar apoi ma va intreba cum arata aceste persoane. Oare am sa-i arat poze cu astfel de specimene sau am sa-i povestesc printre ce oameni am fost nevoita sa traiesc? Hmm.. la asta mai am timp destuuuuul sa ma gandesc.
Voi ce le veti spune copiilor despre viata voastra? In special, despre genul de persoane despre care am vorbit mai sus?

6 comentarii:

  1. Nu stiu cum va arata viata mea in viitor, mai ales atunci cand voi avea copii. Daca as fi nevoit sa ii spun cred ca as faceo direct. Adica i-as arata poze, ii descriu etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy mie mi-e teama sa nu ii sperii. =)) Bietii copii... sper sa nu aiba parte de chestii de genu' asta. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu cred ca copiii ar trebui sa stie adevarul,daca ii mintim probabil cand o sa dea si ei nas in nas cu astfel de specimene o sa se sperie mai rau si nu o sa stie ce sa faca,sau mai rau o sa ajunga unu din ei.Mi-a placut ideea ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lavu in primul rand multumesc si in al doilea rand cred ca este un inceput sa le spunem adevarul, dar totusi ar putea sa le faca si rau. Mai am timp sa meditez. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer...eu cred ca o sa fie mai rau ca acum. Lumea se schimba intr-un hal..:| pfff:|. Urat. Dar foarte adevarat. Asta-i viata.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Marina sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Da' eu inca sper la ceva mai bun. :)) Multumesc pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere