6 februarie 2009

2 in 1

Cand am scris titlul "2 in 1" ma gandeam la cele doua teme abordate in acest post, dar daca stau bine sa ma gandesc aceste 2 teme ar putea avea radacini comune, dar greu de observat.
Asta-seara am murit bine de ras citind "blognovela" lui Cabral: Iubirea
Cred ca n-am mai ras asa de cand am vazut parodia la "Cei 300". Nu mi-as fi dorit sa fiu in locul lui Catalin, dar finalul a fost picatura ce-a umplut paharul. Inca mai ma apuca rasul cand imi aduc aminte.
Va garantez ca nu o sa va para rau daca cititi macar printre randuri povestioara.
Revenind la ale noastre, sunt pe zi ce trece mai fericita, mai bine-dispusa si mai indragostita. Fiecare clipa alaturi de EL ma face sa nu-mi mai doresc altceva decat sa fim impreuna cat mai mult. Este mirific.
Nici daca ma gandeam la o relatie frumoasa nu mi-o imaginam asa cum este aceasta.
In alta ordine de idei, nu prea am inspiratie pentru o postare mai complexa, dar dupa cum observati ma straduiesc cat pot, desi, este cam fara efect. Nu pot sa nu visez si sa nu ma gandesc mult, foarte mult la el. Nu pot sa ma gandesc la un post despre altceva in acest moment. Poate revin maine cu ceva mai interesant. Daca nu, poimaine. Ca pe urma incepe iar scoala si din nou am problemele acelea cu timpul liber care mie mi se pare foarte, dar foarte scurt.
So... I'll be back.

2 comentarii:

  1. ce postare dulce...asa ca pentru indragostiti..8->...ma bucur ca am o colega de vise[:D:D:D]

    RăspundețiȘtergere
  2. @Thieo >:D< Maine incepem scoala. :> Miss me? :)) Si sunt indragostita... iti povestesc eu. :*

    RăspundețiȘtergere