8 februarie 2009

Aberam intr-un mod elaborat

Stiu ca am mai pus melodia asta, dar nu ma satur de ea. E perfecta.
"Aberam intr-un mod elaborat!" Cam asa suna un motto pe care l-am folosit alaturi de colegii mei la o dezbatere la ora de romana. De ce va spun tocmai chestia asta? Pentru ca ma gandeam ca in aceasta postare sa aberez intr-un mod cat mai elaborat. Adica mai pe romaneste sa scriu ceva plictisitor, dar care sa nu va plictiseasca atat de tare incat sa dispareti. Initial, ma gandeam sa va povestesc ceva despre ziua mea de azi care s-a dovedit a fi superba. Inca o zi frumoasa alaturi de o persoana speciala care imi place tot mai mult. Dar m-am gandit apoi ca ar fi frumos sa va zic o stire ceva, dar in momentul de fata nu-mi vine in cap nicio stire in afara de cea a handbalistului ucis. Imi pare rau, dar n-am sa va vorbesc nici despre asta. Si intr-un final am gasit subiectul perfect.
Prietenie.
Pentru ca asta imi place mie cel mai mult si deja stiti ca imi ador prietenii. Dar am sa va povestesc despre o prietenie mai speciala care a inceput acum aproape 10 ani. 15 septembrie 2009 va fi data in care facem 10 ani de cand suntem prietene. Nu stiu daca ati ghicit, dar este vorba despre frumoasa prientenie dintre mine si sury. O prietenie fara secrete, fara obligatii. Multi cred ca pot sa ne desparta, sa ne faca sa ne certam, dar intotdeauna ne impacam. In generala, cand stateam in aceeasi banca ne mai bateam, ne mai trageam de par, dar intotdeauna ne impacam repede ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Este perfecta. Este mereu alaturi de mine si asta ma face sa o iubesc si mai mult. Chiar daca nu ma poate ajuta ma asculta si asta inseamna foarte mult pentru mine. Este care ma cunoaste cel mai bine si care poate sa-si dea seama ce e bun sau nu pentru mine. Singura care stie toate chestiile prin care trec si tot ce mi se intampla. Si am jurat ca nu o sa o uit niciodata orice s-ar intampla pentru ca ea este cea mai buna prietena a mea si persoana de care nu as putea sa ma despart vreodata. Ea este sury, asa cum eu o cunosc. Nimeni nu se poate compara cu ea. Te iubesc, surioara mea si iti promit ca voi fi mereu alaturi de tine cand vei avea nevoie.
Daca nu noi, atunci cine?
Si ca incheiere a acestui post, tin sa va atrag atentia ca nu am aberat in totalitate, ci doar in prima parte.

5 comentarii:

  1. Asta da prieteni adevarata nu de ceea ce am avut parte eu.

    Sa iti dai si sufletul, sa faci aproape orice si pe la spate sa te urasca si sa te vorbeasca de rau. Asta e viata. Cine o poate schimba?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sury haide mah. >:D< Te iubesc intelege odata. :P
    @eRRmy am avut si eu parte de d-aia, dar tot sury mea a ramas cea mai buna prietena a mea si asa va ramane mereu.
    Viata o poti schimba chiar tu daca vrei. Adica eviti genul acela de persoane care nu-ti inspira incredere inca de la prima vedere. Capisci? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. ahh pai la capitolu asta errmy chill out ca si noi avem experiente paralele de viata.. cu specimene.. si la noi.. nimeni nu era de acord sa fim prietene, da cu cat ne ziceau sa nu noi ne apropiam mai tare..

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sury aolo nu-mi aminti. =)) Pe mine acum ma apuca rasul, dar atunci imi venea sa le crap capul. Da' am trecut noi si peste acele persoane. :p

    RăspundețiȘtergere