4 februarie 2009

O saptamana si o domnisioara isterica

Astazi facem o saptamana de cand suntem impreuna. Sunt fericita. Imi place. Imi doresc sa fie cat mai multe. Ultimile 4 zile au fost superbe doar pentru ca tu esti langa mine. Te ador din ce in ce mai mult. Zilele sunt mult mai frumoase cand ma trezesc cu gandul la aceeasi persoana si cand dorm visand aceeasi persoana. Daca nu ai fi tu, as intra iar in acea monotonie a zilelor. Ma distrez cu tine si chiar nu te-as schimba cu nimeni altcineva pentru ca pur si simplu te ador.
A fost o excursie frumoasa, desi unele chestii m-au dezamagit mai mult decat ma asteptam. Multumim Theo, Ady si Marina pentru tot ce-ati facut, si chiar si celorlalti care s-au implicat. Sper sa mai avem parte de o excursie asemanatoare curand pentru ca nu mi-a ajuns. A fost frumos sa fiu cu Sorin 3 zile, sa ma distrez alaturi de prieteni, sa radem si sa glumim. Prietenii sunt totul uneori, iar fara ei chiar n-am avea parte de distractie si clipe frumoase.
Dar in acest post vreau sa vorbesc despre altceva. Din intamplare am ajuns la un filmulet pe care vi-l pun mai la sfarsitul postarii sa fiu sigura ca nu va speriati prea tare. Dar ca sa fiu si mai sigura va avertizez de pe acum ca daca nu stati prea bine cu inima nu ar fi indicat si urmariti filmuletul. Multi dintre voi il stiti deja. Dar eu ma gandeam la altceva. V-ati uitat la filme de groaza banuiesc. Mie imi plac foarte mult pentru ca nu ma sperie aproape deloc. Tipa din filmulet este, insa, dupa parerea mea o actrita foarte buna pentru filmele horror. Acum, sincer, unde mai gasim noi actori asa pasionati si disperati? Pai, primul loc la care m-as gandi ar fi aceste concursuri interactive prezentate de niste persoane dereglate mintal. Urmariti filmuletul, in cazul in care nu aveti probleme cu inima, si apoi va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca aceasta Adela Lupse, care mai nou este mare vedeta in Romanica noastra datorita crizelor ei de isterie la tv, nu ar fi o actrita foarte buna pentru filmele horror.

7 comentarii:

  1. AdDa.. sa stii ca mie imi e dor de excursia aia..chiar daca inca sunt obosita.. si ma bucur foarte mult pentru tine ca esti fericita.. bucura`te de momentele astea si traieste in prezent >:D<:x luv u[;x]

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fiti fericiti si sa aveti cat mai multe luni, saptamani, zile, ore, minute, secunde, clipe fericite. Si de ce nu chiar ani. Cred ca am exagerat dar cine stie.



    Am ramas uimit cand am vazut filmuletu:)). Din cate am auzit de la tv, sunt foarte bine platite aceste prezentatoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Marina si mie imi e dor. Si chiar ma bucur. Si, sincer, il ador pe Sorin. :x >:D<
    @eRRmy iti multumesc eu in numele amandurora. Si nu ai exagerat... ar fi chiar frumos sa tina muuuult.. 8->
    Cat despre domnisoara isterica, nu stiu cat de bine e platita, dar au luat o amenda frumusica din cauza ei. :)) Cauta pe blogul lui OLiX sa vezi. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda.. nu ma mai mira nimic in legatura cu respectiva domnisoara, care ma indoiesc ca mai e dominsoara :)) Am vazut si eu pe pitzipoanca.org un articol cu si despre ea. Eu bag mana in foc, ca acea criza era datorata lipsei de activitate, sau, de ce nu, spera sa fie vazuta de vreun regizor, scenarist, producator, impresar si sa i se faca un rol special pe undeva prin telenovelele romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. @DoDo sau, cum ziceam eu, in filme horror. :)) E o tanti isterica. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. "Astazi facem o saptamana de cand suntem impreuna"

    Astazi fiind... în ce zi?

    RăspundețiȘtergere
  7. @delta :)) 4 februarie 2009, miercuri. Ai dreptate.. am uitat ca blogger nu afiseaza si data. :D

    RăspundețiȘtergere