31 martie 2009

Ce ne invata filmele americane?

1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila pentru oricine, fie el somer sau director.
2. Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba, nu ai de ce sa-ti faci griji, intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat.
3. Toate laptopurile sunt suficient de puternice pentru a patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare.
4. Nu conteaza daca intr-o lupta martiala numarul adversarilor este foarte mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate unul, dansand in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cand ii faci knockout pe cei dinainte.
5. Cand stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla in dormitorul tau se vede perfect, intr-o usoara penumbra.
6. Daca esti blonda si draguta este foarte probabil sa ajungi expert mondial in fisiune nucleara la varsta de 22 de ani.
7. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat.

7 comentarii:

  1. 1,2,6 si 7 sunt cu adevarat in orice situatie adevarate. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca unele filme din fericire au eliminat astfel de clisee. :D
    Si sunt mult mai bune fara ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. @eRRmy doar alea? Si mai sunt multe altele..
    @Seby din fericire da. Dar chiar azi am vazut un film, bine, nu era american, era japonez, in care unu a batut aproximativ 100 de oameni si pana la urma l-a omorat una. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mai este o chestie in filme: Intr-un film de actiune, daca eroul este impuscat in mana dreapta, nu conteaza pentru el, cu dreapta o sa tina pistolul ignorand glontul sau durerea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andrei asa e. Dar mai imi plac filmele alea in care unu ii infige altuia un cutit sau o sabie in "inima" da' de fapt nimereste pe langa adica pe sub mana. :)) Foarte tari filmele astea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am jucat si eu in cateva filme :))

    RăspundețiȘtergere