16 martie 2009

Soon...

Am cam pierdut numaratoarea. Cum adica ce numaratoare? Aia cu lunile si saptamanile pana la vacanta. Pai cum as putea sa nu ma gandesc la vacanta de vara, la soare si caldura cand pe zi ce trece e tot mai frig si in loc sa stau in tricou stau cu geaca groasa si cu ghetutele in loc de tenisi. Revenind, mai sunt fix 3 luni pana la scumpa mea vacanta de vara. Si ca sa fiu mai precisa, 13 saptamani. Doar atat? M-am inveselit. :)
Pentru ca nu am prea multe lucruri noi de spus va invit sa mai cititi cate o carte. Chiar cred ca este necesar acest lucru. De exemplu, eu citesc un roman politist intitulat "Crimele din Wonderland", scris de Erica Spindler. Daca nu va plac romanele politiste gasiti si alte genuri in librarii precum Humanitas si magazine de specialitate precum Diverta. Dupa ce termin cartea asta am de gand sa citesc "Amurg", "Luna Noua" si "Eclipsa" scrise de Stephenie Meyer. Nu-mi spuneti ca n-ati auzite de astea. Este imposibil. Poate numele de "Twilight" va suna mai cunoscut. Stiu ca inainte sa vad acest film ma calca pe nervi sa aud de mii de ori despre el, dar am reusit sa-l vad si eu. Si chiar a meritat. Acum inteleg si eu de ce este toata lumea innebunita dupa acest film. Este mirific. Vampiri, dragoste, prietenie, famile. Toate intr-o pelicula ce a cucerit o lume intreaga. Asta era o invitatie la film in cazul in care invitatia la citit nu v-a atras prea mult.
Inca ma gandesc la vara. Inca putin. Si pana la vara mai avem o vacanta de Paste. Ce fericita sunt. :)) Scoala... cred ca i se potriveste vorba aia: "Mai raruta-i mai draguta". Nu vreau sa credeti ca nu-mi place la scoala, dar am cateva materii pe care nu le mai suport si cativa profesori care dupa parerea mea nu au ce cauta in liceul meu. Sunt numai buni de dus la spitalul 9 sau mai bine la azilul de batrani. Stiu... sunt rea.
Sper sa postez mai des, desi eu si computer-ul interactionam din ce in ce mai rar. Incerc sa nu mai fiu dependenta de statul la calculator. Si chiar reusesc.
V-am lasat o poza sa va ganditi si voi la ce ma gandesc si eu... VARA!!!

4 comentarii:

  1. Citesc carti doar daca sunt oblogat de profi, in rest nu le mai suport. Parerea mea este ca in loc sa citesc o carte mai bine citesc un blog bun, stiri noi sau diferite chestii care imi plac.

    Atat de mult timp pana la vara????


    Eu numai in tenesi si bascheti am mers aproape toata iarna. exceptand zilele in care a nins in care am luat adidasii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy mai citeste si de buna voie ca nu doare. :P Garantez eu. Uite... citeste "Harry Potter si Talismanele mortii". Sunt sigura ca ti-ar placea.

    Nu e asa mult pana la vara... adica am asteptat 6 luni, mai asteptam 3.

    Tenisi... 8-> O singura data i-am purtat pe-ai mei anul asta. :( Vreau caldura. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau VARA:x!
    :D
    Si cu cititul..nu stiu ce sa zic.
    Aveam o perioada in care citeam regulat, o carte pe saptamana..Dar au trecut vremurile alea.
    Si tin minte ca cel mai mult mi-a placut "Singur pe lume" de Hector Malot si "Obstacole" de Lloyd C. Douglas.

    Si revenind la caldura..adica Vara..
    De abia astept sa plec in tricou de acasa:).
    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Marina exact la aia ma duc eu cu gandul cand ma gandesc la caldura... tricou, tenisi si soare mult. :x
    Deci trebuie sa ne gandim la ceva frumos pentru cand o veni caldura.. ceva gen gratar... 8-> Pot sa visez in continuare?

    RăspundețiȘtergere