9 aprilie 2009

EI si EU

Chiar daca eu nu am prea multe lucruri de spus, prietenii mei au. De exemplu, Ammy stie ce vrea si stie ce vede. Stie sa descrie totul atat de bine si sa spuna lucrurilor pe nume. Seby vrea sa abandoneze blogul. Sa-l convinga cineva ca nu are de ce. Miki are cel mai frumos blog-jurnal. Nu ma crezi? Verifica. Mai sunt foarte multi care au ceva de spus. Cabral, Tudor Chirila, OLiX etc. Ca sa continui lista, eRRmy mi-a dat o leapsa foarte interesanta.
Eu sunt Alexandra, dar aproape toata lumea imi spune AdDa. Am 16 ani(in curand 17) si sunt din Ploiesti si sunt in clasa a 10-a E, mate-info intensiv engleza.Sunt genul de persoana extrovertita care rade si se distreaza mai tot timpul. Imi place sa fiu in centrul atentiei si sa am prietenii aproape. Imi ador colegii, dar si familia si restul prietenilor. Cam toti stiu cat de mult urasc sa fiu mintita. Pasiunile mele sunt unele destul de comune: muzica, plimbari, tv si calculator. Imi place sa citesc, dar sufar de cea mai grava boala: lenea. :)) Blogul este ca un jurnal pentru mine. Il am din luna Mai 2008 si nu ma pot desparti de el. Incet, incet a devenit o dependenta pentru mine. Aici am povestit cam cele mai importante chestii care mi s-au intamplat in ultimul an. Si ma simt foarte bine cand stiu ca exista intotdeauna cel putin o persoana care sa citeasca si sa ma ajute si sa ma incurajeze. Cam asta este AdDa.
Dau leapsa lui DoDo si, bineinteles, cui mai vrea.
In alta ordine de idei, maine este vineri. Asta inseamna ca de sambata incepe vacanta.

2 comentarii:

  1. si mie mi s'a intamplat tto ceva de genul asta. blogul a devenit important pentru mine odata cu trecerea timpului, iar faptul ca cineva te sustine chiar te indeamna sa faci un pas in fata:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy :P
    @Deste parerea mea e ca e foarte amuzant si placut in acelasi timp sa ai un blog. Te mai astept p-aici. :)

    RăspundețiȘtergere