15 aprilie 2009

Mergem la mare?

A trecut ceva timp de cand n-am mai scris nimic. Pai ce sa zic. Este vacanta asa ca profit si eu. Am fost plecata, m-am intros si acum lenevesc. Si sa nu uitam ce este cel mai important. Ma joc Sims 2.
Acum ma gasiti si pe Twitter.
Ma gandeam ca mai sunt putine zile pana la Paste si putin mai multe zile pana la ziua mea. Nu-mi doresc nimic special. Adica niciun cadou care sa constea in bunuri materiale. Imi doresc ceva mai frumos. Ceva ce doar eu stiu in momentul de fata. Poate cine stie... intr-un final mi se indeplineste si mie dorinta.
Cred ca pe zi ce trece devin tot mai mult o persoana de neinteles. Nici eu nu mai reusesc sa ma inteleg. De vrut stiu ce vreau, dar nu stiu cum sa obtin ce vreau. Si asa incep toate problemele mele pe care le impart cu constiinta mea. Constiinta asta a mea a inceput sa ma ajute destul de mult. Cel putin ma trezeste dimineata la 6 sa ma anunte ca am o durere de burta si ca ar trebui sa iau masuri. Sau mai imi aminteste ca nu stiu ce sa aleg, desi stiu ce-mi doresc si pe cine imi doresc. Si mai imi aduce aminte ca iar am uitat sa le dau ignore la aia care dau mass-uri idioate despre moarte tulburatoare a sotiei lui Florin Salam sau despre cum isi numara un miriapod picioarele. Cum spunea si eRRmy se mediatizeaza toate prostiile care pe unii chiar NU ii intereseaza. Si ca sa revin la constiinta mea incarcat de intrebari si raspunsuri pe masura, mi-a adus aminte ca mai este foarte putin pana la vara. Stiti voi, anotimpul acela cald in care stai degeaba si visezi stand la soare, pe plaja, in apa, pe varful muntelui, in masina pe autostrada care duce spre mare sau oriunde altundeva.
Stiti melodia Cocktail - Ei, si ce? Si daca nu o stiti o ascultati acum. Este veche si frumoasa.
La fel ca si melodia celor de la Vama Veche - Vino sa visam sub apa. Vara, vara. Mare. Terasa. Nisip. Plaja. Luna. Foc de tabara. Vama Veche.
Mare departare. Mare dor de casa. Mare dor de tine. O apa mare, mare, mare si sarata.
Mergem la mare?

4 comentarii: