22 aprilie 2009

Planuri

Am in cap foarte, dar foarte multe planuri. Doar ca imi dau seama ca lucrurile spontane sunt mai haioase. Pai, de exemplu, ma gandeam sa ma apuc sa-mi fac un blog nou pentru muuultele poze pe care le-am facut de-a lungul timpului[asta era surpriza, cica], dar m-am razgandit. Am zis ca daca ma apuca intr-o zi cheful sa fac, fac blogul si va si anunt. Nu mai stau cate 10 mii de ani la un lucru. Mai aveam in plan sa ma apuc sa scriu mai des pe blog, dar din lipsa de timp am decis sa scriu cand am chef si inspiratie, chiar daca asta inseamna sa nu mai scriu zilnic. Alt plan era sa plec la mare in curand. Dar daca stau bine sa ma gandesc cred ca asta chiar voi face. Nu ma poate opri nimeni sa ma duc unde imi este cel mai drag. La mare. Stiu ca este cam dificil cu plecarea pentru ca inca nu am masina[inca un an, inca un an!!!], dar poate ma descurc eu. As pleca cu trenul, dar pentru o zi nu prea se poate. Pana la urma gasesc eu o rezolvare pentru toate. :)
In ultimul timp am inceput sa ma amuz ca in 2012 va fi sfarsitul lumii. Toata lumea se gandeste la viitor, cei de varsta mea se gandesc la maturitate, batranete. Eu cum sunt realista si nu cred ca o sa le mai apuc, ma amuz pe seama lor. Copii? Cariera? Familie? Nu cred eu ca le mai apuc, desi mi-ar placea din tot sufletul. Dar este prea putin timp. Nu am de gand in 3 ani sa ma marit, sa fac copii si nici timp sa-mi fac o cariera. Asa ca sa fim realisti. Daca trec de 2012 imi fac si eu planuri de viitor. Pana atunci, nu.
So... o viata mai buna fara planuri. Spontaneitate si distractie. Viata-i scurta. Nu stii cand o sa mori. Asa ca hai sa profitam de ea cat avem timp.
Cel mai bun exemplu este filmul "Game plan". Chiar v-as fi recunoscatoare daca l-ati vedea. Sa vedeti ce inseamna cand intervine ceva ce iti da peste cap toate planurile. Dar acel ceva poate fi foarte frumos, scump si dulce. Vizionare placuta!

2 comentarii: