17 iunie 2009

Vedete & Non-vedete

Wow! Cate scandaluri exista in lumea mondena din America. Ultimul de care am auzit este cel legat de Rihanna si pozele ei nud de pe net. Cum eu sunt mai curioasa am gasit repede pozele. Aici. Asa ca am ajuns la concluzia ca RiRi is a biatch.
Acum pe bune, dar chiar trebuie sa fie batuta si sa apara goala pe net ca sa atraga atentia? Ca mie asta mi se pare ca face.
Si alt scandal, insa acesta este din tara, acela al Mihaelei Radulescu cu media din Romania. Si daca a plecat din tara si daca a atacat foarte multe persoane prin cuvinte, eu cred ca este dreptul ei sa isi exprime opinia. Si pe buna dreptate, dar cred ca are cat se poate de multe motive sa se sature de cei din tara asta, cei care au inconjurat-o. Si eu m-as fi saturat in locul ei. De fapt, deja m-am saturat, dar asta este alta discutie. Daca oamenii au atacat-o si au jignit-o si s-au purtat urat cu ea, chiar credeti ca ar fi trebuit sa ramana si sa suporte in continuare nedreptatile altora? Bravo ei ca a plecat. Femeie inteligenta, cu capul pe umeri.
Dar nu frate, domnii gen Madalin Ionesc, Capatos si altii nu se lasa pana nu fac ei 1000 de dezbateri pe temele astea, doar pentru audienta. Dar la un moment dat deja sunt enervanti. Vedeti-va oameni buni de a voastra Nikita, de a/al voastra/vostru Naomi/Florin, de Sexy Braileanca si alti ratati. Ca asta va prinde cel mai bine se pare.
Sunt pana peste cap satula de emisiunile de prost gust si de moderatori imbecili ce accepta aceste specimene in emisiunile lor.
Cred ca voi chiar aveti nevoie de o viata pe care sa vi-o traiti singuri.
Intelege cine poate ce am vrut sa spun.

9 comentarii:

  1. pacat de Rihana, a avut un inceput de cariera ff bun si uite cum a ajuns acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. stii care e de fapt problema?
    nu ca apare goala pe net.
    her life, her shit.
    problema e ca tipa a aparut de foarte tanara si multe fete micute o idolatrizau.
    acum, marea majoritate inteleg ca e bine sa fii ca ea, sa te pozezi goala. si uite asa se naste urmatoarea generatie de tarfe.
    iar parerea mea sincera, cu hainele pe ea e mai sexy.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai inteles gresit ...eu nu sunt contra hi5...am spus ca sunt intrebat cum de am blog si nu am hi5 si am explicat....

    o zi buna!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. doamne si ma faceati nebuna cand am zis ca-l ador pe chris ca i-a dat borsu lu asta :)) eu m-am amuzat copios! vai "saraca" daca stau sa ma gandesc nu-i deloc saraca.. singura si-a facut pozele nu altcineva! sa si le suporte acum :)) deja mi-e si mai scarba de rihanna! nu-mi placea imbracata si pe scena, acum sunt oripilata =)) groazniic :D Cat despre MR.. ce ne mai mira in Romanica?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Florin ti-am explicat cum sta treaba.

    @DoDo sury, am zis eu ca esti nebuna? Crede-ma ca si eu eram de partea lu' Chris. Si faza cu pozele, cica n-ar fi ea. Da' nu cred. :-j

    RăspundețiȘtergere
  6. si Chris Brown ala cu chiloteii roz pe cap e tot o copie? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ammy asta m-am gandit si eu. :))

    RăspundețiȘtergere