18 iulie 2009

Childhood

Mi-e rusine sa-mi cer scuze. Stiu ca nu am mai scris de mult, dar am fost ocupata. Ocupata sa ma distrez. M-am mutat la bunica de vreo saptamana si mai bine de atat nici nu se putea. Acolo stau mai mult afara, nu ca acasa unde stateam inchisa intre cei 4 pereti ai camerei mele. Acum am ajuns pe la tara. Nu-mi place. Nimic nu mai e ca acum cativa ani. :( Sunt foarte dezamagita.
Chiar mi-aminteam de cateva pozne pe care le faceam cand eram mai mica, la tara, cum ar fi ca aruncam cu pietre in var-miu. :)) Ce vremuri...
Acum am crescut. De ce nu putem ramane mici mereu? Mie imi placea cand eram mica. Daca ar fi dupa mine nu mi-as dori sa mai cresc. Nu-mi plac adultii. Nu au timp sa se distreze, sa isi aduca aminte de copilarie.
Duminica ma intorc la bunica. Pana plec la mare raman la ea.
Joi am iesit cu cei mai 'nebuni' prieteni pe care ii am in oras. Creatza, Thieo si Ady si eu, bineinteles, am facut o bine meritata baie in mijlocul orasului. Nu, nu am intrat in fantana, doar ca cei de la Lipton au montat acele 'dusuri' pentru a te racori. Doar ca noi am ajuns sa facem baie. :))
Deci vacanta mea abia a inceput. Cum spunea si eRRmy: "Traieste-ti vara cum stii mai bine!"

2 comentarii:

  1. si mie imi este dor de verile pe care le petreceam la tara. De obicei mergeam cu un var. dimineata umpleam bidoane cu apa si le lasam la soare sa se incalzeasca. Dupa amiaza, cand ne trezeam, incepeam sa ne udam.

    Si acuma as face acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy: eu am revazut multe persoane dupa foarte mult timp si am ramas shocata. Si eu mai faceam o galagie te tampaneii doar ca mi-e prea lene sa le povestesc. :))

    RăspundețiȘtergere