27 august 2009

Voices tell me I should carry on

S-a ales praful si de vara asta. Chestii pe care nu mi-as fi dorit sa le stiu, totusi le-am aflat. Si sa mai zici ca viata nu e dura. Pe naiba. Te loveste exact cand te astepti mai putin. Ce sa mai traiesti? Ce rost are sa te distrezi? Doar cateva clipe in care esti fericit nu iti fac toata viata mai buna. Nu schimba cu nimic moartea unei persoane dragi sau descoperirea unor chestii la care nu te-ai fi asteptat vreodata sau dezamagirea prietenilor.
O singura data am regretat o chestie. Acum regret ca am avut incredere in cine nu trebuia si regret ca am facut unele lucruri. Dar la ce bun? Nici regretele nu schimba cu nimic situatia. Regret poate ca exist in momentul de fata. Si totusi regretele nu ma ajuta. Nici sfaturile nu mai ma ajuta. Poate doar timpul sa-mi dea sansa sa ma revansez. Sa redevin ce eram.
Doamne, in momentul de fata cel mai mult imi doresc sa inceapa afurisita aia de scoala o data. De ce? Nici eu nu stiu, dar simt ca or sa se schimbe unele lucruri.
Vacanta asta s-a sfarsit prea trist. Nu ca ar fi fost prea frumoasa. Dar cum am spus... timpul este singurul care ma poate ajuta.
Oricum vor ramane rani ce nu se vor vindeca prea curand. Poate niciodata. :(

5 comentarii:

  1. trebuie sa faci ceea ce simti, dar sa nu ajungi la lucruri extreme, doamne fereste

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy: chiar ca doamne fereste. Nici nu mi-a trecut asa ceva prin minte. Nici nu sper sa-mi treaca.

    RăspundețiȘtergere
  3. orice sar fi intamplat, nu merita

    RăspundețiȘtergere
  4. incerca sa privesti inainte...si...datorita lucrurilor prin care ai trecut ai mai invatat ceva...capul sus...va fi mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  5. @rocsanna: Multumesc. Chiar aveam nevoia ca cineva sa-mi spuna asta.

    RăspundețiȘtergere