5 octombrie 2009

Aberatii.

Am atata pofta in mine de aberat incat nu-mi dadeam seama cum sa fac asta. Cine sa ma asculte. Cine sa zica: "esti nebuna!" sau "pleaca d-aici ca ma plictisesti". Ei bine, poate ca nu este intotdeauna nevoie sa-mi zica cineva lucrurile astea pentru a le putea concluziona. O aberatie face cat zece mii de ganduri. Si cine sa ma asculte fara sa comenteze ceva daca nu prietenul meu cel mai bun in momente dintr-astea, blogul? Daca ceva nu i-ar conveni probabil mi-ar explica el frumos ca nu se poate. Si daca nu se poate va trebui sa revin altadata cand sunt intr-o stare mai normala. Dar raspunsul lui este intotdeauna cel dorit: "Postarea a fost publicata. Vizualizati blogul." Cum ar putea el sa ma contrazica? Pana la urma nu este ceva rational. Este un simplu concept ce imi permite sa aberez cat si cum doresc. Nu-i pasa cate zeci de mii de cuvinte scriu. Si daca as scrie doua cuvinte tot n-ar avea nimic de zis.
Azi am invatat, poate pentru a zecea mia oara, ca lumea este foarte mica. Si orasul Ploiesti este cam de dimensiunea unei particule facand o proportie intre el si planeta Pamant. Si oamenii care locuiesc in acest oras sunt cam aceeasi. Tot azi am mai avut o revelatie. Exista persoane de care dau oriunde m-as duce. Din fericire, nu ma deranjeaza acest lucru. De fapt, chiar ma mir ca nu ma deranjeaza.
Si pentru ca stiu ca cineva se va gasi sa citesca toate aberatiile astea, va las un gand bun: Noapte buna!
P.S.: Aceasta a fost una dintre zecile de postari din categoria Altele. S-ar putea sa fac o noua categorie intitulata simplu: aberatii.

6 comentarii:

  1. iar planeta Pamant este cat o particula tinand cont de univers... si tot asa ....iar noi suntem doar farama de nisip ...puteam fi comparati cu un simplu si minuscul firicel de nisip ...atata suntem...un firicel de nisip dar puteam si unul k suflet mare si minte multa

    RăspundețiȘtergere
  2. iar planeta Pamant este cat o particula tinand cont de univers... si tot asa ....iar noi suntem doar o farama de nisip ...puteam fi comparati cu un simplu si minuscul firicel de nisip ...atata suntem...un firicel de nisip dar puteam si unul k suflet mare fi minte multa...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu de ce nu imi puni "fi"(cu "f" de la fata...imi pune "s"(cu "s" de la sare) am incercat sa ma corectez

    RăspundețiȘtergere
  4. incearca sa umbli prin setari si baga comentariile sub articol.

    imi plac toate temele care le pui :D

    as putea sa aberez tot timpu dar mi-e somn acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cremsnit: Ok. :))

    @Anonim: firicel de nisip? Ma gandesc la mare. :x Mi se face dor de mare. Si sa te semnezi data viitoare, te rog. :D

    @eRRmy: Done. M-am indragostit de tema asta. Si vreau sa aberez. Iar. :D

    RăspundețiȘtergere