31 octombrie 2009

Happy Halloween

Welcome back to me. Sincer, am revenit sa va dau de veste ca Uivalf are o noua piesa. Remember Uivalf. El este colegul meu, tipul care canta rap. Pe vremea cand am postat prima melodie a lui era la inceput. Acum a avansat. Are o piesa nou-nouta numita "Deloc mediat-izarea". Si mai are si doua piese mai vechi, de asta-vara, care mie personal imi plac foarte mult. Uivalf & Dildo - Stie ca poate si Uivalf & Dildo - Timpul trece (cu Intrusu'). Ii tin pumnii pentru o viitoare cariera de succes. Si ultima piesa pe care va las s-o ascultati. [Pentru a le asculta pe celelalte dati click pe numele pieselor].
Si acum altele... Ti-am spus vreodata ca am un bambus? Are mai bine de un an si inca rezista. Il ador. E verde. :)) [Copil ciudat, ce sa-mi faci] Si mai am o vrajitoare primita cadou care ma sperie in fiecare seara. Sa mai povestesc despre mine? Am 5 postere cu RBD si unul cu Michael Jackson. M-am plictisit de cele cu RBD. Vreau sa le schimb, dar imi este extrem de lene. Lenea este cea mai stupida stare pe care o stiu. Pentru ca ai vrea sa faci ceva, dar ea te opreste. Lenea niciodata nu aduce lucruri bune, dar se accentueaza pe zi ce trece.
Si sa nu uit, acum un an exact le uram la multi ani Izei [care a primit cadou o grenada cu cap de mort :)) opera mea, a lui Nica si a Sorinei] si lui OLiX. Voi face si anul acesta acelasi lucru. La multi ani!!!
That's all. Si sa nu uit, multumesc ca imi citesti blogul.
Ne dat ori nu ne dat?! Happy Halloween.

3 comentarii:

  1. Pentru inceput.. Happy Halloween!.. chiar daca a fost ieri :p...dragutza piesa..sa iti zic un secret mult mai mare ca lenea ta ...eu am fost la concertul Rbd :P primul lor concert in Romania da :-$ sa nu mai spui la nimeni..eram si eu mica...cu placere iti citim blogul cel putin eu :P..ce sa mai zic numar zilele pana se deschide Patinoarul Olympia:P

    RăspundețiȘtergere
  2. @PePu ma dau mare ca, o cunosc pe AdDa:D. A fost si ea la concertul RBD

    Ma bucur pentru uivalf si sper sa se tina in continuare de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. @PePu, multumesc. Numai Halloween n-am simtit ca a fost. :)) Si eu am fost, dar la al doilea concert RBD. Mi-a placut enorm. Dar apoi am fost atat de suparata ca s-au despartit incat n-am mai vrut sa stiu nimic de ei. :)) C'est la vie.

    @eRRmy, ;)) Ma simt flatata. :"> >:D<
    P.S.: Speram ca in curand sa scoata un album.

    RăspundețiȘtergere