1 octombrie 2009

Lucky me

Ziua buna! Azi ma simt putin mai implinita. De ce? Pai m-am gandit si eu la viitorul meu, la ce am de gand sa fac si in mare parte cam stiu ce-mi doresc.
"Deciziunea" mea temporara este ca voi da la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Asta este o prima optiune, iar cea de-a doua este Facultatea de cinematografie si televiziune din cadrul Universitatii Media.
Dar trecem peste si ajungem la Turneul El Negro. Trupa va face un popas si in Ploiesti, in Retro Caffe, Duminica, 4 Octombrie. Abia asteptam sa va ascultam. "Jah Jah, Allah, Budha sau Dumnezeu. Culorile-s la fel in fiecare curcubeu."
Chiar mi-era dor de un concert bun in orasul meu.
Una peste alta se apropie iarna.
Azi, inceput de octombrie, dupa anumiti prieteni, 31 septembrie, am realizat ca mai sunt 2 luni fix si incep chinurile tezelor, dar vom astepta vacanta cu o rabdare exagerata. Incep zapezile. Iar sarbatori. E trist cand nu mai privesti sarbatorile ca pe un prilej de bucurie, dar cum m-a invatat Razvan, trebuie sa fiu optimista. Poate ca totusi va fi bine. :)
Ca tot veni vorba de prieteni, sa lasam muzica sa ne deschida ochii.
(Una dintre melodiile de la Razvan pe care le ador.)
La buna vedere!

5 comentarii:

  1. eu inca nu am ajuns la liceu si deja m-am gandit ce fac mai departe. Facultate la Bucuresti, inca nu stiu la care.

    Pana acum am luat scoala ca o gluma in aceste 3 saptamani, chiar daca au inceput sa apara si notele. Trec repede 2 luni, deja ma gandesc la revelion =))

    Ma mir cum de a mai ajuns cineva si prin Ploiesti. Urat oras, deja il urasc

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy: eu am ajuns la concluzia ca vreau in Bucuresti, cel putin, de acum vreo 3 ani. Si de Ploiesti m-am saturat tot cam de-atunci. :)) Nimic nou aici. Aceleasi fete, aceleasi locuri, si nimic interesant. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa fiti dezamagiti si de Bucuresti...o sa vreti sa fugiti...o sa incercati sa strigati si nimeni nu o sa va auda...o da ajungeti ceea ce sunt acum toti bucuresteni oamenii din orasul gri ....unde aproape nimeni nu aude ,nu vede, nu simte...ascultati melodia Vama Veche -pe sarma...oamenii aceea care nu se uita in sus sunt oamenii Bucurestiului...ascultati-ma pe mine .....o sa imi dati dreptate..








    O cititoare

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim de aceea mergem la facultate in Bucuresti, sa descoperim

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim: nu te contrazic. Ba din contra. Iti dau dreptate. Dar Bucurestiul sper sa fie doar inceputul. Am planuri mult mai mari.
    Vama Veche... melodia aia este absolut superba. Si da, Bucurestiul este un oras gri.

    @eRRmy: si tie iti dau dreptate. :D

    RăspundețiȘtergere