7 noiembrie 2009

"Bizonii" sau cum sa conduci PROST

Cred ca titlul postarii este cat se poate de explicit. Vorbesc despre soferii romani care-si iau carnetul de conducere fara sa-l merite. Astazi eram prin oras cu mama, ea fiind soferita si eu pasagerul de pe bancheta din dreapta ei, si am ramas socata cat de PROST pot conduce unii. In primul rand, pe la noi nu se obisnuieste sa se dea semnal. Pur si simplu vireaza la stanga sau la dreapta, cum ii taie capatana, fara sa semnalizeze. Trebuie sa intuiesti ca "bizonii" au de gand sa opreasca sau sa parcheze. Mai sunt soferii care si daca vor sa nu fie tot "bizoni" sunt. Acestia sunt categoria care opresc in mijlocul strazii sau pe unde vor ei, dar ceea ce nu stiti voi este ca ei sunt pe avarii, deci au tot dreptul sa orpeasca acolo sau cel putin asa cred ei.
Sa nu-i amintesc pe cei pe care ii uita Dumnezeu pe la semafoare ca nu stiu ce alta treaba au ei decat aia de a accelera si a pleca de la semafor. Cel mai intalnit motiv este acela ca sunt ocupati sa vorbeasca la telefon, desi legislatia o interzice, si uita sa se mai concentreze si pe masina si raman in locul ala cateva minute si isi primesc frumos insultele din partea celorlalti soferi.
In concluzie, desi imi doresc foarte mult sa-mi iau carnetul(si o sa-l iau) ma sperie traficul si asta doar datorita "bizonilor" care, din pacate, se inmultesc pe zi ce trece.
P.S.: Bizon - urmatorul clip va va explica termenul.

3 comentarii:

  1. esti sigura ca mamai tau conduce atat de bine?:))
    din cate stiu yo femeile la volan sunt principalele probleme pe sosele:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Zise Costin. Conduce mai bine decat anumiti barbati. Nu pot sa spun ca eu am 100% incredere in ea. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu unul sunt adeptul stilului sport de condus,dar sa iti cunosti limitele inainte de a face puka chonge :))

    RăspundețiȘtergere