23 noiembrie 2009

Frate, frate, dar branza-i pe bani

Cum poate un cacat de imprimanta sa-ti strice ziua. Pai simplu. Iti da o eroare cretina atunci cand ai nevoie de ea. Norocul ei ca este prea grea, iar mie imi este mult prea lene sa deschid geamul, sa ridic plasa si s-o arunc. Pentru in caz contrar era zburata de mult. Mai exact, era praf de imprimanta, nu ca ar putea fi altfel din moment ce stau la etajul cinci.
Hei, dar cui ii pasa. O dam naibii de imprimanta si ne bucuram de vestile bune. Eu si cu mine. Prima: mai putina scoala. Pana la urma luam vacanta de iarna pe 11 Decembrie, de unde rezulta trei saptamani de vacanta. Cine n-ar fi fericit. Pai cred ca tot eu. Pentru ca asta ar insemna sa reprogramam una dintre teze, iar asta nu e ok pentru ca deja am 3 intr-o saptamana. De fapt, sunt 2, mate si romana, dar si la chimie e cam acelasi lucru pentru ca dau lucrare cu subiectele pe care le dau colegii mei la teza. Iar celelalte teze nici macar nu le-am stabilit. Si a 2-a veste buna: weekendul urmator este de 4 zile. Cum am putea sa nu fim fericiti?! Ce n-as da sa am in fiecare saptamana 4 zile de weekend. Mai mult timp pentru mine, mai putin timp pentru teme. As vrea eu. Revenim la realitate si sa nu uitam ca ne pregatim pentru un nou presedinte. Sau nu.
Cred ca daca iese iar Basescu o sa fac tot posibilul sa ma mut. Cat mai departe de Romania. Iar as vrea eu.
Nu inteleg cei 22 milioane de cetateni ai tarii, dintre care jumatate sau poate chiar mai mult nu merg la vot. Pur si simplu nu. Unii chiar n-au nevoie de schimbari din cate pot observa. Il voteaza pe Basescu ca sa vedem noi ca ei chiar sunt mandrii de anii pe care i-a petrecut domnu' Base intr-un loc unde nu avea ce cauta. Sau pe cei care-l voteaza pe Becali. O turma de oi fara principii si fara nevoia unei schimbari. Oricum toti cei ce candideaza au un singur scop: "Sa furam cat mai mult si cat mai bine. Ce dreacu? Doar d-asta suntem alesi." Dar gata. Tac pentru ca deja am ajuns sa vorbesc despre politica. Auzi, eu. Politica. Eu din cate-mi amintesc detestam subiectu' asta. M-am prostit, ce sa mai.
Hai la revedere si un praz verde. Ca doar suntem o tara de ecologisti. Vedem verde si gandim alb-negru. Asta mi-a amintit de un episod din alice de acum mult timp: micul ecologic. ;)

3 comentarii:

  1. 1) La noi la scoala ai uitat ca abia azi fac consiliu sa vada cum o sa fie cu concediul ala obligatoriu? :( sper ca avem zile libere destule... tezele nu conteaza :P

    2)Prezenta la vot a fost destul de mare... peste 52% parca... si in plus, nu ai oricum pe cine sa votezi... Votezi si tu dintre mai multe rele, raul mai mic, Basescu adica... Nu? ca doar nu Geoana. :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Seby, in primul rand sper si eu sa avem destule zile libere si abia astept sa aud ce s-a hotarat si la consiliul ala.
    Si in al doilea rand, cred ca mai repede l-as vota pe Geoana decat pe Basescu, care este un cretin de prima clasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow e cv de la tine chiar nu m.as fi asteptat la politica ..da' se pare ca te.a "atins" si pe tine ceea ce e bine pentru ca la toti ar trb sa ne pese
    mai ales daca ne pasa intr-un mod bun
    la faza k geoana nu pot spune decat: Tine minte 3 cuvinte :Mircea Geoana(Alias Geana) presedinte :)):)) ma amuzat f mult cand am auzit "replica"asta sau nu stiu cum as putea-o numi :)):))



    Va urma ..

    RăspundețiȘtergere