8 decembrie 2009

Mi-as dori sa...

Cu chef de joaca. Asa ca am inventat un nou joc denumit generic "Mi-as dori sa...". Tot ce treabuie sa faci e sa-ti exprimi printr-un comentariu dorintele cele mai patrunzatoare, idealurile, visele cele mai putin realizabile. Dar nu in totalitate. Trebuie sa exprimi si un lucru realizabil. Restul, pura fictiune. Sa va vad. Ca sa va dau un imbold voi incepe eu.
Mi-as dori sa fiu pe o insula, departe de orice fel de urma de civilizatie, sa stau intr-un palmier de unde pot privi oceanul. Mi-as dori ca de acolo sa zbor si sa ma opresc in apa limpede si calda ce scalda tarmul. Mi-as dori sa inot pana la tine si sa te stropesc, sa ne jucam precum doi copii care vad pentru prima oara oceanul. Mi-as dori sa ma tii in brate si sa-ti spun ca atunci cand suntem impreuna cu greu imi amintesc de gandurile negative din restul timpului cand esti departe. Mi-as dori sa nu mai intalnesc persoane egoiste si ipocrite. Tu nu ma minti niciodata si poate acesta este motivul pentru care mi-ar placea sa fie toti ca tine.
Mi-as dori sa...
P.S.: Daca te regasesti printre randuri, taci. :) (Stii tu despre ce vorbesc.)
Ii urez bun-venit Elenei aka Creatza in blogosfera.

10 comentarii:

  1. Esti subtila ca un tanc in mijlocul desertului. In alta ordine de idei..
    Mi-as dori sa am sarbatori linistite. Sa am un semineu si 3 sosetute atarnate. Un brad mare si bogat, ca intr-o scena din filmele americane. Mi-as dori ca langa semineul ala sa fie tipul pe care mi-l doresc drept cadou. Sa ma stranga in brate si sa-mi darame lumea cu un sarut. Mi-as dori sa fiu din nou copil. Sa cred in Mos Craciun si sa imi doresc cadouri normale, nu utopii. Si mi-as mai dori un sarut sub vasc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ehhh, Ami. Vezi tu, esti printre putinele persoane care stiu despre ce este vorba. Deci sunt subtila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-as dori sa...am 17 ani toata viata.:X

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-as dori...hmmm...sa fiu la Ibiza, in cel mai tare club de acolo si eu sa pun muzica.

    Mi-as dori sa am media de atmitere la liceu 9,30

    Mi-as dori...ce frumos suna

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi'as dori sa fie vara pentru totdeauna,mi'as dori sa pot trai din nou senzatia aia ciudata pe care o ador,dar pe care nu am mai simtit'o de o groaza de timp,mi'as dori sa ninga de ziua mea (17 iunie...deci ciuciu),mi'as dori sa pot avea un teleporter,mi'as dori sa ma fi nascut in alt oras,mi'as dori ca oamenii sa nu mai fie atat de perversi,mincinosi si ipocriti,mi'as dori o calatorie in jurul lumii,mi'as dori sa pot avea tot ce imi doresc,mi'as dori sa pot schimba trecutul,mi'as dori sa incetez sa mai ranesc oamenii care tin la mine...si acu aia realizabila...mi'as dori ca dupa ce mor,sa ajung in rai. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eRRmy, frumoase dorinte. Si apropo, atmitere se scrie de fapt admitere. :P

    Georgie, credeam ca eu am multe dorinte, dar m-ai intrecut. :D Si sunt atat de frumoase ale tale... adica unele se potrivesc perfect cu ceea ce visez si eu. ;)) Multumesc.

    RăspundețiȘtergere