20 decembrie 2009

Snow globes

Incep trist. Stiu ca fac asta mereu, dar pur si simplu starea mea de spirit este mult prea proasta, iar moralul meu este undeva sub nivelul marii. Pe fundul oceanului sau al cerului cum zicea Razvan. Si totusi, nu m-ai lamurit. Cerul are fund? :P Ideea e ca am capatat o raceala sau ce mama ei o fi de toata "frumusetea". Adica d-aia cu febra, zacut in pat si etc. Faza e ca deja incep sa ma urasc pe mine pentru imunitatea mea extrem de scazuta si sa urasc faptul ca ratez anumite chestii datorita unei raceli de rahat. :( Imi pare rau. Rau de tot. Dar sa speram ca va fii bine si sa trec la subiectul despre care voiam sa scriu de joi, doar ca raceala asta sau ce o fi ea m-a cam retinut. Exact ca o scama. Ideea principala e urmatoarea: Globurile cu zapada. Normal ca nu zapada naturala. Ador globurile astea. Pur si simplu le iubesc. Ma fac sa zambesc de cate ori vad zapada aia. Mi-as dori si eu un glob, dar... Ciupy, o prietena a primit unul de ziua ei. Mi se pare genial. Pe langa faptul ca e cu ursuleti si canta. My bro i l-a facut cadou. Sunt atat de mandra de el. :D Dupa cum ziceam, globurile cu zapada sunt o sursa de bucurie. Cel putin pentru mine. Sunt un copil, imi plac jucariile. Un copil mai mare, dar totusi un copil. Uitati-va atent la poza de la inceputul postarii, in special la glob. Dar nu omiteti prajiturile alea care arata delicios. Si daca studiati atent si template-ul blogului veti observa ca in stanga are un glob cu zapada. Blog, glob, glob, blog. Funny.

7 comentarii:

  1. pai dak ai fost pe sistemul "zapadaaaaaaaaaa" sau "prima zapadaaa,a doua zapadaaa" etc,normal ca ai racit :D asta e,sper sa te faci bine curand >:D<

    P.S si mie imi plac globurile cu zapada :X

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am o intreaga colectie de globuri de zapada\:D/din mai multe tari;))le ador!!!mereu imi iau cate unul cand vizitez ceva nou.sunt relazante si amuzante

    RăspundețiȘtergere
  3. Georgie, exact asa am fost. A venit zapada si hop si eu in ea. :-"

    FATACUESARFAVERDE, cred ca este genial sa ai o intreaga colectie. :X Eu n-am nici macar unul. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. pai asta se rezolva imediat.Nu se poate sa nu ai macar unul!!!Toata lumea trebuie sa aiba.Vrei sa ii scriu Mosului si pentru tine?

    p.s:mersi ca mi-ai zis de cate ori am scris "bla"la about me.Imi place 101:))e un numar interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. FATACUESARFAVERDE, faci asta pentru mine? M-as simti onorata si, bineinteles, foarte fericita daca as primi unul. :))
    Stii... ca in 101 dalmatieni, doar ca 101 bla. =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cadoul tau de craciun e pe site;)Craciun Fericit!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Microsoftcompany web directory.Add Link to seo friendly free general web directory,reciprocal web directory
    featured web directory,regular web directory.www.microsoftcompany.com

    RăspundețiȘtergere