14 februarie 2010

Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver

Dupa cum stiti cu toti au inceput pe 12 Februarie Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver, Canada si vor continua pana pe 28 Februarie.
Stiti ca in mare parte urasc iarna, dar am o pasiune pentru aceste jocuri. Mi se par mult mai interesante, mai palpitante si mai frumoase decat cele de vara. Mi se par... fascinante.
Printre probele mele preferate se numara sariturile cu skiurile, biathlonul si snowboardingul, dar proba mea favorita ramane cea de patinaj. Patinaj feminin, masculin, perechi, toate. :)
Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa de rezultatul obtinut de Eva Tofalvi la biathlon sprint, aceasta ocupand locul 14. Sunt nerabdatoare sa vad si evolutia patinatorului roman Kelemen Zoltan.
Alte impresii de pana acum de la J.O. de la Vancouver: Mi-au placut mult mascotele Sumi, Quatchi si Miga si de asemenea, mi-a placut ceremonia de deschidere si flacara olimpica aprinsa pentru cele 16 zile. :)) Imi pare foarte rau pentru atletul din Georgia decedat in timpul antrenamentelor pentru proba de bob. :(
Voi reveni curand cu informatii proaspete. Daca vreti sa aflati mai multe detalii intrati pe www.vancouver2010.com si nu uitati sa urmariti probele de la J.O. pe Eurosport.

3 comentarii:

  1. preferatele mele: sarituri cu skiurile si patinaj viteza. Cred ca mai sunt si altele dar, acestea sunt cele mai importante :). Pacat ca sunt noaptea si nu prea am timp sa le urmaresc atat de des pe cat as fi vrut :(

    RăspundețiȘtergere
  2. eRRmy, vezi ca dau si ziua reluari. :D Si pe site-ul lockerz.com era o intrebare despre sporturile preferate de la J.O. si cel mai mare procentaj il aveau sariturile cu skiurile. :)) Inca ma chinui sa-mi dau seama ce este atat de special la aceasta proba, care si mie imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.wowclipuri.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
    costel_box@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere