27 februarie 2010

Primavara incepe cu...

Nici nu-mi amintesc de cat timp n-am mai scris. Sa-mi fie rusine. Nu mai imi cer scuze ca nu are niciun efect.
Vine primavara!!! Stiu ca se tot anunta ploi la meteo si alte chestii, dar ideea de baza e: fara zapada muuulta vreme de aici inainte. Si alta idee, se apropie cu pasi marunti vara. Luni e 1 Martie. Luna Martie ~ luna femeii. Nu-i asa ca-i minunat? Baieti, stiu ca va ofticati, dar oricum fara noi ati fi cam pierduti. Imaginati-va doar o lume plina cu barbati. Numai barbati. Acum dati-va seama ca ati fi toti homosexuali si ca trebuie sa apreciati ca existam. Si cum altfel daca nu prin cadouri? :)
Bine, nu va mai torturez. Ma bucur insa ca in sfarsit primavara incepe cu... mine. Stiu ca suna a narcisism, dar din moment ce acum ceva timp am pierdut singura persoana la care tineam si care ma facea fericita nu cred ca mai are vreun rost sa inceapa cu altcineva in afara de mine. :)
Sper ca macar in primavara asta sa am mai multa inspiratie si sa fiu mai activa pe blog. Poate asa cum spunea SaRRco, primavara vine si inspiratia. Imediat ce se incalzeste(gen peste 20 grd) o perioada mai indelungata, de preferat un weekend, va promit poze. Pana atunci am sa mai trec pe aici sa mai povestesc cate ceva sau sa va mai aduc noutati.
Pe data viitoare!

2 comentarii:

  1. Cu mine incepe primavara. Si ma mir ca nu ai pus melodia de la Holograf.;;)
    Buburuza mica, mai bine primavara incepe cu amandoua.Ce zici?:>

    RăspundețiȘtergere
  2. Creatzo, ma gandeam s-o pun, da' din moment ce incepe cu mine melodia nu mai are nicio relevanta. Parol, cu amandoua. :P

    RăspundețiȘtergere