5 ianuarie 2011

Despre profesori

M-am hotarat sa ma reapuc serios de scris pe acest blog despre toate lucrurile care mi se intampla zilnic. De exemplu, astazi am "reajuns" la concluzia ca profesorii sunt cele mai mari lepre. Nu generalizez. Eu momentan ma refer la profesorii mei care, dupa parerea mea, n-ar avea ce cauta in incinta unei scoli si cu atat mai putin pentru a preda. Si ca sa clarific situatia, fac referire la profesoara de chimie care da lucrari/teze si vine dupa o vacanta de doua saptamani si ne pune sa alegem care doreste sa-i fie corectata lucrarea pentru ca s-a gandit ca nu are rost sa corecteze toate lucrarile si care dintre noi doreste note din burta ei in functie de ce am invatat in cei 4 ani de liceu. Si alegerea trebuia facuta inainte sa aflii care ar fi nota pe care ea considera ca o meriti. Mie mi s-a parut corect sa-mi fie corectata lucrarea, dar sa mi se taie de pe foaie lucruri care ar fi putut fi corecte doar pentru ca ii era ei lene sa mai citeasca si sa mi se puna 5.80 nu mi s-a mai parut corect. Si mai ales ca anumitor persoane care in anii trecuti erau in situatie de corigenta sa le dea 7 din burta chiar mi se pare absurd. De ce ni s-a mai dat lucrare daca notele vin din burta? Dar m-am resemnat cu gandul ca in tara asta nimic nu e corect si daca as fi facut reclamatie tot eu as fi avut de suferit. De ce? Traim in Romania, tara in care elevii nu au un cuvant de spus decat atunci cand au si profesorii ceva de castigat.
Vorba aia, Romania este o tara frumoasa, pacat ca este si locuita.

8 comentarii:

  1. Majoritatea colegilor nostri au fost multumiti de ideea profei, incluzandu-ma si pe mine.
    TZUCKY

    RăspundețiȘtergere
  2. And still teachers=shit's,nimic nu se va schimba in "viitorul apropiat(25-40 ani)" Sfatul meu: Impuscati-o pe coana mare cu notele ei scoase din atomii de prostie din creierul supraevaluat de sine din burta...Coana mareee aka "Vlasie" go and Shot yourself:)) RDZone e peste tot...Ad+da stie:))

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a dezamagit putin postul tau,in sensul ca nu credeam ca se poate mai rau decat a fost pana acum,si uite ca se poate.Invatamantul a ajuns ce a ajuns,insa sa speram ca mai sunt oameni(eu inclusiv),care vor reusi sa schimbe ceva in invatamant si totodata sa le dea posibilitatea elevilor sa schimbe ceva,ca pana la urma noi suntem cei mai importanti:).Fara noi nu s-ar face nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  4. HAI LA CONCERT DE DRAGOBETE!! http://mediartys.blogspot.com/2011/01/concert-artys-si-cristina-trandafir-pe.html
    (NU)PRINTA SI...DA MAI DEPARTE, THX Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  5. As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-ai hotărât serios...


    Ai minţit. :P

    RăspundețiȘtergere