23 decembrie 2008

Heal the world

Da play si citeste.
Michael Jackson - Heal the world
Stiu ca nu sunt multi cei care il indragesc pe Michael Jackson si care sa-l aprecieze pentru ce a facut de-a lungul anilor.
De curand, am auzit zvonul cum ca ar fi grav bolnav, diagnosticat cu o boala rara la plamani. Cel putin asa declara jurnalistul Ian Halperin in ziarul Bild, unde precizeaza ca "E terminat!".
Dar de ce trebuie sa-l critice lumea, in loc sa-l ajute? V-ati gandit vreodata ca poate si lui ii pare rau pentru greselile pe care le-a facut? V-ati gandit vreodata ca poate nu are cum sa schimbe situatia?
Eu cred ca cei mai multi dintre voi nu au gandit asa. Majoritatea cred ca este un pedofil, un ratat si alte chestii, insa pentru mine Michael Jackson va ramane idolul meu, persoana care a dat un nou sens notiunii de artist, cantaretul care va ramane o legenda, in pofida greselilor facute de-a lungul anilor. Si daca nu este el perfect si toti il criticati, v-ati gandit vreodata cum ar fi sa fiti in locul lui?
Si mie imi pare rau ca a ajuns in stadiul acesta, dar chiar nu cred ca-l ajuta criticile si toate prostiile care se spun despre el.
Unde sunt acei oameni cu suflet care ar face orice sa-i ajute pe altii? Chiar asa putini au ramas pe acest Pamant incat pot fi considerati o cantitate neglijabila?
Sa nu uitam toate hit-urile lui Michael cu care a incercat sa schimbe lumea precum Heal the world, They don't care about us, What more can I give?, You are not alone. Vi se pare putin ca cel putin 40% din starurile de la Hollywood il apreciaza foarte mult pe Jacko si ca pentru multi este idolul lor? De exemplu Usher, Mariah Carey, Nick Carter, Chris Brown si lista ramane deschisa pentru ca mai sunt foarte multi care, ca si mine, il vad ca pe o legenda vie.
La cei 50 de ani ai sai este si va ramane o legenda, oricare ar fi starea lui de sanatate si oricare ar fi greselile pe care le-a facut. Dupa parerea mea va ramane multi ani de aici inainte in istorie ca primul cantaret cu cel mai lung videoclip de pana acum, Thriller (1982).
Fana Michael Jackson.

Un comentariu:

  1. R.I.P michael,am citit acest articol dupa aflarea tragicei vesti si parca ceva s-a rupt in mine.MJ a fost un inger printre noi,un inger cu greseli,care a fost luat sa le cante zeilor.
    SI acum trecand la parerea mea....dati-va-n morti vostri cei care spuneti ca este un pedofil.Voi sunteti aia,cocalari imputiti....Scuza de Limbaj

    RăspundețiȘtergere