5 martie 2009

Bal mascat

Cuvintele cheie ale acestei zile: Bal mascat!!! Da. Am si costum, desi, pana la urma, s-a hotarat ca nu mai este neaparata nevoie de costum, dar asta este. Apucasem deja sa-l inchiriez. Pai cred ca va ganditi ce costum. Este o rochie de chinezoaica si o masca venetiana cu pene. Stiu ca aveti impresia ca nu se prea potriveste, dar credeti-ma ca arata superb impreuna. Chiar daca este cam mijlocul saptamanii, 5 martie, joi, prevad ca va fi o seara superba, desi cam scurta. Dar vremea de afara ma cam ingrozeste pentru ca ploua si bate vantul cu putere. Oare voi ingheta? Oare voi ajunge cub de gheata? Sa speram ca nu. Sper sa se gandeasca cineva sa ia un aparat foto pentru ca eu nu mai am.:(
Daca va face careva poze promit ca va voi arata.
Acestea fiind zise, sa petrecem!
It's party time!

4 comentarii:

  1. Nu iti face griji in privinta aparatului foto. Trbuie sa aia cineva macar un telefon cu camera foto. Este imposibil sa nu fie. Bun si ala in situati din acestea.

    Fati grija in privinta vremei. Este foarte de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy pana la urma am avut si eu aparat. Vremea a fost nasoala, da' n-a fost nicio problema. Problema importanta o voi relata intr-o postare viitoare. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma ne`am distrat.:x:x

    RăspundețiȘtergere
  4. @Marina si ce mai distractie. :x 8->

    RăspundețiȘtergere