21 martie 2009

Ce a ramas?

Oare intotdeauna doare atat de tare sa te indragostesti? Am ramas cu atatea intrebari fara raspuns, cu ochii inecati in lacrimi si inima zdrobita. Nu am in minte decat "De ce eu?". De ce sunt eu mereu cea care sufera, care se indragosteste si careia ii pasa. Da, s-a terminat. Si doare ca naiba. Dar ce pot sa fac? Daca pentru el sunt doar o prietena ce as putea sa fac? Sa ma resemnez. Dar e greu. Prea greu. Si doare mult prea rau. Atatea amintiri ce ne leaga... excursie, plimbari, ore in sir petrecute impreuna... amintiri ce ma fac si mai trista, desi, toate sunt minunate. Lucruri care ma inconjoara, ursuletul Fluffy pe care il ador, bratara lui, lantisorul de la el, scrisoare, felicitarea si trandafirul presat care inca pastreaza parfumul lui. Si nu pot sa ma detasez de toate lucrurile astea. Daca as putea cred ca ar fi mult mai usor, dar nu pot. Sau nu vreau?!
M-ai invatat sa te iubesc, dar nu m-ai invatat si sa te uit.
Si ce doare cel mai tare este ca stiu ca intr-un fel am si eu partea mea de vina. L-am lasat sa se indeparteze. Nu mi-a pasat. Dar acum imi pasa. Nimeni nu stie ce are pana nu pierde. Dar cum recuperez eu ce am pierdut?
As da ORICE sa pot sa schimb ziua de 20 martie, sa pot sa fac ceva sa nu se ajunga aici.
Si acum?
Azi-noapte m-am trezit din jumatate in jumatate de ora. Acum nu mai ma pot opri din plans. Oare chiar merit sa sufar atat?
Si revin la ce spuneam mai devreme. Mii de intrebari fara raspuns ce-mi invadeaza mintea. Mii de ganduri si cuvinte si amintiri peste care nu pot sa trec asa usor. :(
Te iubesc.

6 comentarii:

  1. e foarte greu sa uiti persoana iubita..dar daca pastrezi legutura cu el asa cum spui tu doar prieteni e si mai greu...
    incearca sa analizezi situatia sa vezi daca mai sunt sanse sa fiti impreuna,daca nu mai sunt(dar sa speram ca sunt)incearca sa stai dearte de el..pentru ca ori'ce contact cu el iti va aduce amintiri care o sa te sfasie...
    incearca sa privesti totul pozitiv cu toate ca e greu in asemenea momente..:)..
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @Florin iti multumesc mult pentru sfat. Chiar aveam nevoie. Dar mai exista o chestie.. eu intotdeauna am ramas prietena cu fostii iubiti si a fost ok, a trecut repede. Dar acum nimic nu mai e la fel. N-am simtit niciodata durearea asta, poate si pentru ca niciodata nu mi-a pasat la fel de mult ca acum. Voi vedea ce e de facut... dar cred ca timpul va decide cum se intampla intotdeauna. Multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit de mai multe ori si inca nu imi vine sa cred. Oricum trebuie sa te ti tare. Puneti toata gandurile in ordine si vezi daca mai e vreo portita de a va impaca.

    O sa iti fie foarte greu daca ramaneti amici pentru ca atunci cand il vei vedea, vei crede ca este al tau. Este mai bine o perioada sa stai un pic mai linistita. Explicale prieteniilor ce s-a intamplat si ce ai vrea sa faci.

    V-a fi foarte greu fin cauza ca va leaga atatea amintiri frumoase, mai ales aceea excursie si pozele pe care le-am avzut si eu pe hi5.

    Gasesteti o zi sau o noapte in care sa te pui fata in fata cu tine, sufletul si gandurile tale. Totul depinde de tine acum. O sa te gandesti sa faci o schimbare in viata ta, sa introduci ceva nou sau sa uiti ceva. Poate chiar o schimare de comportament, de look.

    Acum te gandesti doar la cuvintele" de ce eu" si vrei sa te lasi in voia sorti.

    Am fost si eu pus in situatia asta dar am reusit sa trec. Dar am luat o pauza de la anturajul in care ma aflam si am intrat in altul in care am reusit sa trec peste tot ce se intamplase. Ma bucur ca am reusit sa trec peste.


    Mai intru sa vad ce ai mai reusit sa faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. @eRRmy iti multumesc mult pentru tot ce mi-ai zis. Incerc din rasputeri sa ma linistesc, dar e greu. Eu inca imi doresc din tot sufletul sa ne impacam. Dar daca nu va fi asa voi trece peste, desi in momentul de fata este extrem de greu. Cum am mai zis... timpul este cel ce va decide.

    RăspundețiȘtergere
  5. najpa rau :( :( sper s ne fie si noua bine o data :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Robert odata si odata tot o sa fim si noi fericiti. Poate se va intampla cat mai curand chestia asta. Tu cu ea, eu cu el. :P

    RăspundețiȘtergere