23 martie 2009

O noua zi

O noua zi. Nimic nou. Ma simt la fel de rau ca si zilele trecute. Mananc o data pe zi si atunci foarte putin. M-a ranit mult despartirea asta. Nu mi-am imaginat vreodata ca pot suferi atat. Si cu toate astea sentimentele mele pentru el sunt neschimbate.
Schimband subiectul pentru ca ma doare foarte tare sa vorbesc despre asta, vreau sa va reamintesc de Earth Hour. Sa nu cumva sa uitati ce v-am rugat sa faceti. Stingeti luminile, calculatoarele si aprindeti o lumanare daca nu va simtiti prea bine pe intuneric.
In al doilea rand, azi am auzit o gramada de lucruri ciudate. De exemplu, profu' de engleza ne povestea despre o femeie care a dormit vreo 20 si ceva de ani si ca s-a trezit neschimbata. Doar ca intr-un an a imbatranit cat trebuia sa imbatraneasca in 20. Aici.
Si acum, ca sa fie lista completa am gasit un articol despre un ucrainean care nu a dormit de 20 de ani din cauza insomniilor. Detalii aici.
In alta ordine de idei, eu va urez o saptamana frumoasa. Si sa fiti fericiti.

6 comentarii:

  1. earth hour e un timp perfect sa faci ce ti-am zis. Sper sa iti revi. Dar este totusi foarte greu. :|

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy asa este. Si sperantele mele sunt tot mai mici si mai stinse. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate saptamana asta o sa fim si noi fericiti , makr u :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Robert ti-am zis ca sper din ce in ce mai putin. :( Dar poate ai dreptate. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. viatza e scurta nu nerita nimeni si nimik sa suferi asta o stiu cel mai bn si daca pierzi un prieten nu inseamana ca el este ultimul si ai avea 2 variate ori s te amagesti si sa visezi mereu la el ori sa incerci desi e greu sa cunosti noi persoane care sigur te vor face sa te simti mai bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare sfat e bine venit. Am inceput sa fiu mai bine. Chiar am avut o zi frumoasa azi.

    P.S.: Te-as ruga sa te semnezi data viitoare sa stiu si eu cu cine vorbesc. :D

    RăspundețiȘtergere