4 mai 2009

Greva

Am primit un comentariu la postarea anterioara. De la Anca. Mi-a placut ideea asa ca va invit sa intrati aici si apoi sa va inscrieti aici. Nu aveti nimic de pierdut. Chiar nimic!
Si inca ceva. Ma oftic ca nu mai e greva. :( Pe bune, chiar mureau daca faceau si ei o zi greva? O zi... nu murea nimeni pentru o zi. :(
Si sa nu uit ca am dat pe Otv sa vad daca zice cineva ceva de greva si ghiciti ce am gasit. Exact. Au gasit-o pe Elodia. Pe bune??? : Si cui ii pasa? Mie nu. Deci da. Cine e interesat de Elodia sa se uite la Otv. Subiect incheiat.
Revenind la greva. Nu se mai pot razgandi si ei si sa fie maine greva?! Please, God!
Cam atat aveam de spus. Sa nu uit de melodia pe care va propun s-o ascultati. Este superba. Garantez.
Bob Marley - One Love

3 comentarii:

  1. O zi de greva nu strica, sincer. Mai mult, da, pentru ca recuperam in vacanta probabil.
    Au scos cativa ciumpalaci o dudă (mass-uri pe messenger)... cica sa se faca greva elevilor pentru ca e alocatia prea mica. meh...
    A, da... Bob Marley for the win! One Love e foarte tare, desi parca prefer Three Little Birds.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Seby nu mai fac si ei greva. Ce nesuferiti. :))
    Bob Marley... o voce superba. Melodia mea preferata e One Love, dar nu neg faptul ca si celelalte sunt poate la fel de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
    Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

    O zi minunata!:)

    Rodica (voluntar Lume Buna)

    RăspundețiȘtergere