29 mai 2009

Remember me?

Chiar asa... va mai amintiti de mine? Da. Sunt aceeasi AdDa. Nu stiu daca v-am lipsit, dar sunt sigura ca mie mi-a lipsit foarte mult sa scriu pe blog.
Si o sa incep cu ceva ce mi-a placut enorm de mult. Este vorba despre concertul de la Palatul Culturii organizat de Colegiul Mihai Viteazul. De azi, vineri 29.05.2009, pana duminica, 31.05.2009, sunt Zilele Orasului Ploiesti. Iar astazi a fost concert cu Hi-Q, Directia 5, Loredana si Voltaj. Ma rog... cred ca inca mai este. :D
Ideea e ca eu m-am dus la concert special pentru Hi-Q. A fost prea frumos. Cu Thieo, Ady si Creatza => Gasca mea. Le-am multumit deja lui Florin si lui Mihai ca mi-au facut cu mana. :D Si Tania a cantat superb. M-am super distrat. Cea mai tare atmosfera la vreun concert din Ploiesti de pana acum. Suntem razna.
La ora actuala au ramas cea mai tare trupa din Romania.
Mi-ar fi placut sa raman si la Voltaj, dar mai era prea mult pana la ei. :)
Deci revenind la Hi-Q, va las sa ascultati cel mai nou hit al lor si prima piesa in limba engleza.
Voi reveni si cu alte chestii.
To be continued...
Hi-Q - Lose you

3 comentarii:

  1. imi pare bine ca ai revenit la blog

    Sunt atat de dezamagit ca nu am ajuns si eu la concert. Sa speram ca data viitoare si poate nu cu ocazia "Zilele orasului Ploiesti".

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy si eu ma bucur ca am revenit.
    Sper ca data viitoare sa nu fie undeva intr-un viitor foarte indepartat. Adica ma astept sa fie cat mai multe concerte anul acesta in Ploiesti. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. La ora actuala au ramas cea mai tare trupa din Romania.
    FALS!

    RăspundețiȘtergere