9 iunie 2009

Is this the life?!

Aveam un chef nebun sa scriu ceva mai personal. Ceva care sa reflecte ceea ce cred eu uneori. Stiu ca multi spun ca nu-i asa, dar intr-un final, la un moment dat, toti baietii sunt la fel dintr-un motiv sau altul.
Mi s-a demonstrat din nou chestia asta. Si mi-e mila de Creatza mea care a crezut ca poate el este altfel. Nu a fost. A fost la fel ca ceilalti. Poate n-am dreptate. Poate ma insel. Dar poate este adevarat ca si el ca si altii isi parasesc prietenele pentru una noua. Disperarea aia de noutate a baietilor strica multe. Pana si cei pe care-i consideri mai buni sunt la fel. Repet, poate ma insel, dar pana acum nu mi s-a dovedit contrariul. Si mai spun ca fetele din zilele noastre sunt prea materialiste. Pai ce-ar putea sa-si mai doreasca cand majoritatea calca stramb?! Inca n-am ajuns asa, dar totusi... mi se pare aiurea ca unii sa zica asa ceva.
Mai bine tac. Ma opresc cu criticile aici. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. :) Dar orice ar fi, fetelor, nu uitati: NU merita sa plangeti dupa un baiat. Pe bune!
Acum cateva minute ascultam Secret discret[varianta feat. Puya] si are doua versuri care nu stiu de ce, dar imi plac foarte mult: "Fetele cuminti mie imi plac/ Ca sunt innebunite dupa baieti rai de fapt".
Nu mai zic nimic si va las sa ascultati noua melodie a celor de la Sistem.
Boca de Inferno

2 comentarii:

  1. In ultima vreme am dat numai peste baieti de genul astora pe care i-ai descris tu. Insa, hai sa fim serioase, la 16-17 ani nici noi nu ne dorim o relatie serioasa. Cel putin eu, nu ma vad cu planuri de maritis si plozi pe drum. Asa ca, daca un tip care-mi place se iveste profit de ocazie, indiferent ca e o ora, o zi, o luna sau un an.
    Iar daca fetele sunt materialiste, atunci baietii chiar au dreptul sa le schimbe des. De ce ai sta cu cineva care iti iubeste numai masina si banii care oricum, cel mai probabil, sunt ai lui tati nu ai tai?Oricum, daca e sa fiu realista o sa o spun pe aia dreapta: in pat nu stai cu banii. Cam asta e filozofia.
    Acum ca sa ma laud putin, eu chiar am gasit un tip care e putin diferit de "turma". Acum, daca trecem cu bine de urmatoarele 2 luni si implinim 1 an, o sa ma consider chiar norocoasa.
    Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, depinde acum si de situatie. :) E opinia ta si nu comentez.

    RăspundețiȘtergere