29 iunie 2009

Michael Jackson - Tribute

Pentru ca sunt una dintre milioanele de fani pe care Michael Jackson i-a avut, ii are si ii va avea, ii aduc si eu un omagiu in felul meu. Multumesc Michael Jackson pentru ca ai existat. Multumesc pentru ca ne-ai lasat cele mai pretioase comori. Muzica. Dragostea. Prietenia.
Ai schimbat o lume intreaga si pentru asta iti vom fi mereu recunoscatori.

4 comentarii:

  1. saracu de el...am plans si inca plang drama vietii lui...a fost un OM MARE si un adevarat OM...in adevaratul sens al cuvantului....imi pare rau ca a plecat dintre noi un geniu al muzicii...iar noi oamenii nu am stut sa il pretuim...toata viata lui a fost controlata si impartita intre scena, fani, muzica....si foarte putina intimitate si viata privata...tot ce ne ramane de facut acum e sa il purtam in suflete mereu....Dumnezeu sa il ierte si sa gaseasca linistea acolo unde este acum....:(

    RăspundețiȘtergere
  2. @emptysoul sunt intru totul de acord cu tine. Eu inca nu pot sa cred ca nu mai e. Cum spuneau si altii, niciodata nu mi-am imaginat ca Michael ar putea sa moara. Il vedeam ca pe un nemuritor. De fapt, este nemuritor prin muzica sa. Dumnezeu sa-l odihneasca. :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Michael a dat milioanelor de fani clipe de extaz in perioada concertelor. Erau stadioane intregi de oameni care vibrau odata cu el si traiau clipe unice. Si apoi a murit. Repede si singur. Nu cred ca in final a primit din partea fanilor macar o mica parte din ce a dat el in schimb. Si cu toate astea, dincolo de final, au venit si laudele. A murit o legenda. Ar fi trebuit sa-i vada pe toti acuma. Dar nu a fost sa fie..

    RăspundețiȘtergere
  4. @Delia exista o fraza care este cat se poate de adevarata: "Nimeni nu stie ce are pana nu pierde." A trebuit ca Michael sa plece pentru a ne da seama ce om, ce cantaret, ce dansator desavarsit era. :( Dar legendele nu mor niciodata. Doar fiintele. Iar Michael Jackson este o legenda.

    RăspundețiȘtergere