3 iulie 2009

Weekend la munte

Cine a zis ca vara nu e frumos la munte? Cred ca eu. Acum a venit timpul sa ma contrazic. Ma aflu intr-o comuna numita Schiulesti, spre Valenii de Munte(in jud. Prahova pt necunoscatori). Este superb aici. Pana acum n-am vrut sa vin, iar acum n-as mai pleca. Singura mea problema este ca semnalul este foarte prost si abia am gasit un loc unde sa-mi tin laptop-ul si chestia de la Orange numita Huawei. Este acel modem portabil de Internet foarte bun, dar care functioneaza pe baza semnalului aproape inexistent in locul in care ma aflu eu.
Oricum acum stau cu fata la geam si privesc luna printre crengile unor copaci foarte inalti pe care nu ii pot identifica in acest moment datorita intunericului.
Imi place. Am un weekend intreg sa ma bucur de natura, de gratare, de liniste si de aer curat. Ploiesti, ne revedem tocmai duminica. Maine daca am timp voi scoate si niste poze si le voi pune si aici. Sunt superbe. Am fotografiat si o ciocanitoare acum cateva ore. :D Daca totusi nu gasesc timp liber maine, promit ca duminica sigur le postez. Si acum sa ascultam Partydul Kiss FM transmis live din club Alcatraz din Neptun de OLiX.
Noapte buna gainilor, buna dimineata petrecaretilor.

4 comentarii: