14 august 2009

Another day of ma' life

A ajuns careva la concluzia ca nu e bine sa ai incredere decat in cateva persoane care-ti demonstreaza ca merita? Ei bine eu am ajuns.
Si ce daca nu mai cred decat in prietenii foarte apropiati si in alte cateva persoane? Imi este mult mai bine asa.
Si ca sa schimb subiectul, imi place extrem de mult sa ma plimb cu rolele. Hmmm, si-mi place in Ploiesti cand este bulevardul inchis. Adica de sambata de la 12 pana duminica la aceeasi ora. Am tot bulevardul liber pentru plimbarea cu rolele. Si este si mai distractiv cand nu te plimbi singur. Eu, de exemplu, am iesi cu Nica pentru ca imi propusese de ieri o plimbare pe role si astazi de la 11 pana la 15:30 am stat pe role. E groaznic cand trebuie sa mergi iar fara role. Dar merita. Si este si mai frumos cu putina muzica in casti. Gen Pitbull sau tot Pitbull sau ma' man, Connect-R. Sincer, cred ca 'Burning love' va fi hitul verii. Parerea mea. Este mult prea frumoasa melodia asta si mult prea energica. Este exact ce speram sa ascult anul asta peste tot. Deci Connect-R, felicitari pentru piesa.
Si sa nu uit, la multi ani celor ce poarta nume de Maria, Marian, Marina si derivate. Si la multi ani prietenilor mei, Thieo, Ammy, Vlad [care implineste si 17 ani], Marina, Iza si Maria. Sa fiti fericiti.

7 comentarii:

  1. Baiiiiii :">.
    Marina sunt eu?;;)
    Mersi mult.
    Miss you.. rau de tot:x >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alta Marina nu mai cunosc. :D
    Miss you too. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. am ani de zile de cand nu mai m-am plimbat cu role.

    ador sa ascult melodiile care imi plac, sa imi fac propriul playlist

    RăspundețiȘtergere
  4. * Iza aia sunt eu?!:> Daca da, multsam mult>:D<

    ** Vreau ROLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

    *** Mi'e dor de tine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @eRRmy: trebuie sa te plimbi cu rolele. Este mult prea fain.

    @Iza: ~Chiar tu.
    ~Pentru role iti recomand sa vizitezi Decathlon. In Bucuresti. Eu le am din Decathlon Spania. :D
    ~Si mie mi-e dor de tine. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. * :">
    ** Au site astia de la Decathlon?!:D Eu am vazut unele foarte faine pe http://www.ignitionshop.com :x Si am fost si la Carrefour , doar ca cele care mi'au placut erau de la 40 in sus si eu port 36:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Iza: nu cred ca au site. :( Daca ai incercat la Carrefour, n-ar fi o idee rea sa incerci si la Metro. Si aia au role destul de bune din cate am vazut. :D

    RăspundețiȘtergere