24 noiembrie 2009

Reclam!

Sa va spun ceva. Daca Razvan zicea ca postarea anterioara este cam agresiva, sa vedem cum va fi asta.
Pentru ca am cateva reclamatii de facut. In primul rand, pe cei de la Electrica ar trebui sa-i dea cineva in judecata sau cel putin sa le dea amenzi pentru ca taie curentul cand li se nazare lor. Si credeti-ma ca si-au facut o obisnuinta din a ne lasa fara curent. Cel putin in cartierul meu in ultimile luni au fost foarte multe pane de curent. Si colac peste pupaza, dupa ce si-a revenit curentul nu mai mergea internetul. Stim si noi ca un necaz nu vine niciodata singur.
A doua reclamatie face referire la majoritatea locatarilor din blocul meu care pot fi integrati in categoria cretinoizi. De ce? Pentru simplul fapt ca nu stiu sa inchida usa la lift sau sa pastreze curatenia in el. As urca pe scari mai des, dar stau tocmai la etajul 5. Nu-mi permit sa urc zilnic cu ghiozdanul de 3 kg cel putin in spate pe scari. Deloc. Si astazi, cand mi-era lumea mai draga, sau nu, ma aflam in fata liftului si asteptam sa coboare. Chestia e ca aveam castile in urechi si nu puteam auzi daca vine sau nu nenorocirea. Bineinteles ca dupa cateva secunde de asteptat am realizat ca ceva nu e in regula si am apasat iar pe buton. Si iar, si iar... Si tot pe scari am fost nevoita sa urc. Este evident ca pana la etajul 5 am injurat toti idiotii ce au casa in panta si nu stiu sa inchida o amarata de usa.
Si ultima reclamatie, de fapt acum am sa ma plang de "mironosite". Pfff, nu stiu daca voi ati intalnit asa ceva, dar stiu ca eu vad zilnic cel putin una. Si pentru ca Razvan m-a invatat ceva extraordinar, sa las prostii in pace, astazi am reusit sa nu ma enervez. Nu-mi pasa cat de importanta sau nu s-a simtit imbecila care incerca sa se certe cu mine si cu colega mea Thieo, dar stiu ca i-am inchis gura cu replica: "Hai roiu' ca n-avem chef de cearta si de tine." Concluzia era sa nu ne mai punem la mintea prostilor ca pierdem timpul si irosim cuvintele degeaba. :)
Maine, spre bucuria mea, scap de ore. Bine e cand mai ai si activitati extrascolare.
O seara minunata va doresc.

8 comentarii:

  1. intreruperile acelea de curent sunt din cauza nocturnei care se aprinde pe stadion. Sau poate vor domnii de la primarie sa faca economie ca trebuie sa aprinda beculetele.

    eu urc 4 etaje, inca nu am stat la bloc cu mai mult de 4 etaje :)

    mai bine sa fii baiat, te enervezi rar, dar cand te enervezi iese cu bataie :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Catalin, o persoana absolut neimportanta.

    eRRmy, sa le zic ceva de stadion si beculete. N-au dreptu' sa se joace cu nervii mei.

    Mi-e mila de tine ca urci si cobori atatea etaje pe scari. :|

    Sa stii ca la faza asta m-am ofticat ca nu sunt baiat. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) de la un timp a cam crescut nr. fetelor care se oftica k nu sunt baieti
    intrebarea e oare baieti se oftica,ca nu sunt fete ca doar avem si noi calitatile noastre :d
    AdDa ar trb sa tragi aer in piept si "sa numeri stele" in astfel de situatii(pana de curent)sau sa numesti acel moment moment eco (un moment in care faci economie la curent pt a salva planeta ) glumesc
    urcatul scarilor e sanatate eu nu pot uita cum intr-un an urcam in fiecare dimineata 13 etaje pentru ca nu puteam urca in lift cu cafeau...bine experienta asta fiind la mare...dar sa nu uitam ca am stat ceva la mare si cafeau uneori se transforma in mai multe cafele deci mai multe ture de 13 etaje pentru ca ficare vroia cafea in momente diferite (unii se trezeau mai tarziu)cand noi deja ne bausem cafeaua si nu puteai trimite o persoana trecuta de 30 ani sa urce 13 etaje ca incepe ficatu' sa urle in el :))


    ma rog sa trecem peste
    Mesajul era viata e frumoasa cu bunele si relele ei ..gandeste.te ca nu ai mai fi avut ce sa ne povestesti daca nu ti se intampla ce ti sa intamplat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pepu, am primit mesajul. Extrem de clar. Si chiar asa... eu ce as mai povesti daca nu mi s-ar intampla chestii placute sau mai putin placute?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  6. constat cu stupoare ca nu numai antrenorul meu foloseste cuvantul "cretinoizi" :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Weed, si ce-mi place cuvantul asta. :)) E de bine sau de rau? :-S

    RăspundețiȘtergere