6 martie 2010

What about now?

Sa va spun ceva. Incepe sa ma sperie din ce in ce mai rau lumea asta. Si nu glumesc deloc. Dupa un film din care pot sa inteleg ce vreau si mi-e frica de ceea ce cred asa ca nu ma gandesc prea mult la asta(vorbesc despre 'The fourth kind') si cateva dezastre in lume incep sa cred cu adevarat ca in urmatorii 2 ani chiar se va intampla ceva.
Sa vedem, extraterestrii, cutremure, tsunami, micsorarea zilei, zapezi in locurile in care nu s-a auzit de asa ceva pana acum si alte fenomene inexplicabile?! Chiar se intampla toate astea?
Pentru mine este un mare semn de intrebare si ceea ce ma sperie si mai rau este: nu cumva mayasii, Nostradamus si alti profeti aveau dreptate? Sau incep eu sa devin paranoica? Problema este ca nu as fi singura.
Nu ma refer la o apocalipsa. Ma refer la faptul ca ceva chiar se poate intampla gandindu-ma la faptul ca plantele se vor alinia, sau cel putin asa se preconizeaza, si eu personal cred ca ceva tot va ramane dupa data de 21 decembrie 2012. Mi se pare cel putin absurd ca toata civilizatia sa dispara si implicit si planeta asta sa nu mai existe.
Dar cine stie?! Poate ca totusi toti se insala si pe data de 21 decembrie 2012 nu se va intampla nimic si vom rade apoi ca am crezut asa ceva. Sau nu.
Voi ce credeti?

4 comentarii:

  1. Hihi... Evident ca o sa ramana ceva dupa 2012... Pentru ca nu o sa se intample nimic interesant. Eventual se crizeaza multa lume la fel cum a fost in cazul Y2K si apoi revine totul la normal.
    Relax and enjoy yourself.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa citez pe cineva:"Unii pleaca dintre noi cu piftia-n gat..Salut!" Deci, prefer sa nu ma gandesc. Macar daca mor, sau trec in alta dimensiune sau etc etc, macar sa fiu fericita. Slabe sanse, dar macar incerc.
    Atata timp cat in celalalt timp, spatiu etc, exista bere, chitari, tigari si baieti, cred ca ne vom descurca destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. io ma gandesc la ce o sa se intample dac anu se intampla nimic:))
    dupa atata publicitate sa nu se intample nimic:))=)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate speculaţiile privind sfârşitu' lumii, cataclisme sau alte asemenea îs doar chestii media, chestii din care se scot bani grei. N-are rost să stau să spun cum. Cert e-un singur lucru; dacă e să vină sfârşitu' lumii, o să fie ceva pur întâmplător, nicidecum că l-a prezist cineva, cândva. Iar chestie cu 2012, în mare parte a fost înţeleasă prost. 2012 se sfârşeşte ceva, dar e doar un alt ciclu din calendaru' maya după care, evident că va urma altu'.

    @Morphyne: Dacă n-o să se întâmple nimic, n-o să se întâmple nimic. La fel cum a fost şi la intrarea în mileniul 3.

    RăspundețiȘtergere