18 noiembrie 2010

Priveste cum aberez

O zi de toamna racoroasa. Un tatic isi duce fetita in parc. In drumul lui se opreste la chioscul de ziare sa-si ia un pachet de tigari. Constata ca nu are bani indeajuns asa ca ramane dator cu un leu la vanzatoarea cea amabila. In parc, pe o banca situata langa un tobogan sta o bunicuta venita cu sacosi de la piata. Femeia priveste melancolica la copiii ce se dau in leagane. Pe banca de vis-a-vis sta un baietel de aproximativ 5 ani asteptandu-si mama sa vina de la magazin cu prajitura promisa. Pe aleea din spatele său trec doua fete de clasa a 8-a si striga dupa colegul lor din fata ce se grabeste sa ajunga la scoala, deoarece la ora 13:00 portile sunt inchise si nimeni nu mai poate intra sau iesi din scoala. Taticul se gandeste ca vremea este prea racoroasa pentru fetita lui asa ca decide sa ocoleasca parcul si sa o duca pe aceasta la o cofetarie pentru ca stie foarte bine ca prajiturile sunt o slabiciune ale copilului sau. In drumul lui se intalneste cu bunicuta care se ridicase de pe banca si se indrepta spre statia de autobuz, moment in care aceasta scapa o sacosa din care se varsa cam 3 kg de cartofi noi. Barbatul isi opreste fetita pentru a o ajuta pe bunicuta, insa aceasta vede ca fetita nu are rabdare asa ca o roaga pe femeia ce se indrepta spre fiul ei sa o ajute, dar ii multumeste politicos barbatului. Femeia o ajuta, dar elevii grabiti o lovesc, insa isi cer pliticos scuze si incearca sa o ajute la randul lor, desi asta ar implica intarzierea la scoala. In timp ce taticul ajunge impreuna cu fetita la cofetarie, bunicuta se urca in autobuz, elevii intra in scoala in ultimul moment, iar mama cu baietelul său se indreapta spre casa, copilul fiind foarte fericit, deoarece mama sa i-a cumparat prajitura lui preferata: ecler cu crema de cappuccino.

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

  Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

  Doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ?

  Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://www.digitvonline.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Tv Online, multumesc.

  Astept raspuns.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunteti interesati de un schimb de link cu
  romaniiautalentro.blogspot.com
  astept un comm la o postare sau prin formularul contact
  Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere