9 septembrie 2016

Hopeless

Nu m-am gandit niciodata sa scriu despre ce imi doresc de la viata sau de la un partener de viata. Pana acum.
Sunt un om simplu, nu visez la castele, masini, yacht-uri, vacante exotice sau alte lucruri de genul. Visez sa am un partener care sa ma iubeasca fix pentru ceea ce sunt, pentru cum gandesc, sa fie sincer si deschis. Nu-mi plac ascunzisurile si minciunile de orice fel. Buna zicala "greseala recunoscuta este pe jumatate iertata". Imi doresc un barbat care poate spune ce are pe suflet fara sa fie intrebat, care poate spune ce vrea si ce gandeste, asa cum si eu pot spune la randul meu toate aceste lucruri.
Imi doresc ca acel barbat sa fie dorit de multe femei, dar sa fie dedicat unei singure femei. Nu conteaza daca are sau nu are facultate, daca are conturi in banca sau nu, pentru ca, desi traim intr-o lume materialista, consider ca tot sentimentele ne fac mai puternici si mai dornici de a lupta si de a da un sens vietii. Cat timp exista sentimente reale este suficient sa fie el insusi pentru ca restul se pot cladi in timp si impreuna. Imi doresc un acel barbat care stie sa ofere afectiune, stie sa spuna "Cum a fost ziua ta?", "Noapte bună, iubito!" sau "Bună dimineața. Ce faci? Ai dormit bine?". Nu imi doresc un catelus, imi doresc un barbat, cu initiativa si care sa fie la fel de nebun si bun ca si mine. Dar genul asta de om il intalnim rar si de cele mai multe ori este al altei femei. Dar speranta moare ultima, cum este zicala. Acel om minunat pe care-l astept va aparea probabil la momentul potrivit, iar daca nu, voi muri asteptandu-l.

Hopeless romantic, forever in love, me.

2 comentarii:

  1. Corect dar ce se intampla daca gasesti barbatul care te iubeste dar nu este asa cu dulcegariile ? Ce ai face ? Ai renunta la el pt altul care face precum vrei tu dar sa nu te iubeasca ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect dar ce se intampla daca gasesti barbatul care te iubeste dar nu este asa cu dulcegariile ? Ce ai face ? Ai renunta la el pt altul care face precum vrei tu dar sa nu te iubeasca ?

    RăspundețiȘtergere