25 noiembrie 2008

Ce este viata?

O intrebare mult prea simpla, dar plina de esente: Ce este viata?
Sa incepem cu inceputul. In primul rand, viata este un dar de la Dumnezeu de care noi ar trebui sa ne bucuram fara limite, dar acest cadou nepretuit vine insotit de durere si pacate. Desi ne-am dori o viata mai buna, nu multi o putem avea. Adesea primesti vesti mai putin placute, dar si vesti foarte bune. Intrebarea mea este urmatoarea: Vestile mai putin placute ii pot afecta mai mult pe cei neimplicati decat pe cei total implicati? Eu nu gasesc raspunsul desi mi-ar placea foarte mult sa-l stiu.
In al doilea rand, viata este un cocktail de sentimente si aventuri care ii pot schimba radical cursul. Sentimente frumoase, pretioase, sentimente de care marea majoritate ne-am dori sa avem parte zi de zi, aventuri terminate cu happy-end pe care unii si le doresc din toata inima zilnic.
In concluzie, sunt foarte indignata de persoanele ce le doresc altora zile negre, iar pentru ei o viata roz. Eu imi doresc o viata cu mult mai multe momente fericite decat momente triste si, spre deosebire de altii, le doresc acelasi lucru si celorlalti.
P.S.: Nu voi da tot numele, dar A. daca vrei sa faci pe Miss Fitze du-te do'soara la un concurs de pitzipoance poate asa iesi si tu in evidenta si culoarea parului nu-ti mai scoate atat de mult in evidenta prostia printre altele ca tine. Wtf?! Esti penibila. Si ipocrita pe deasupra.
[Nu generalizez. Desi esti blonda nu inseamna ca toate sunt ca tine. Mai exista si exceptii.]

2 comentarii: