23 ianuarie 2009

Raceala

Asa e cu bolile astea provocate de vreme si de cei din jur care nu se abtin sa nu-ti transmita virusu' ala micut care se instaleaza in corpul tau plin de energie si te face ca pe o mamaliga fara vlaga. Cam asa mi se pare mie ca arata raceala la mine. Cand aveam nevoie mai mult da energie si de chef de viata a aparut ea. Si nu trece cu una, cu doua. Trebuie sa insisti pana o invingi, pana poti sa strigi "VICTORIE"!!
Paracetamol? Coldrex? Strepsils? Le-am incercat pe toate. Si tot nu se da batuta. Acum port dupa mine un robinet in permanenta deschis. Dar traiasca picaturile de nas Olynth ca tare bune mai sunt.
Si am nevoie de odihna. Dar pot sa dorm si eu linistita cand stiu ca exista persoane care ma scot din casa cu forta? Pai normal ca nu pot. Fir-ar sa fie.
Si inca mai am de invatat pentru anumite materii, dar ma consoleaza faptul ca este ultima saptamana a semestrului asta si apoi... pai si apoi 3 zile de nebunie. Excursie. Nici rabdare nu mai am. Fara pic de vlaga si totusi sunt in stare sa mai ma bucur.
F**k raceala!!!
Unde am pus servetelele?

5 comentarii:

  1. Ce nasol. Si eu am fost saptamana trecuta si nu a fost bine deloc. Am consumat un bax de servetele.

    RăspundețiȘtergere
  2. hapciu si sa cresti mare :)) cred ca ma ia si pe mine. Oricum ma gandeam ca e imposibil sa-mi stric traditia de a racii exact la inceputul vacantelor. Anul trecut pt mine era moda :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @eRRmy stiu. :)) Dar in comparatie cu tine eu nu m-am dus sa stau la coada cu babele. :P Glumesc. :D
    @DoDo asta e lege la noi in familie. Fara raceala la inceputul vacantelor e ca o mamaliga fara malai. :P Da' trece repede din fericire.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai imi aduce aminte de babe

    RăspundețiȘtergere