27 iunie 2009

Michael Jackson - 26 June 2009

26 Iunie 2009. A fost poate cea mai trista zi din istoria muzicii. Pentru mine, cu siguranta, a fost cea mai trista zi de pana acum.
M-am tot uitat azi pe Mtv si pe Vh1. Videoclipuri cu Michael, imagini, cuvinte...
M-am uitat si pe site-uri si am gasit o gramada de lucruri interesante, dar triste, cum am mai spus.
L-am auzit pe Timbaland aproape plangand si vorbind despre Michael.
Clic pentru a vedea video.
Am vazut imagini de la stadionul Lia Manoliu unde Jacko a fost comemorat. Mtv a delcarat 3 zile Michael Jackson, stadionul Lia Manoliu, intrarea Maior Coravu, fiind destinat fanilor lui M.J.
Am citit si declaratiile facut de vedete de talie internationala referitor la moartea Regelui. Aici si pe Twitter, de asemenea.
Va recomand si 'Michael Jackson: A life in photos' de pe site-ul Mtv.
Si sa nu uit de imaginilie a miilor de fani inlacrimati prezenti in New York, in fata cinematografului Apollo, in L.A., la spitalul UCLA. Fiecare fan si-a exprimat indurerarea prin diferite metode: fotografii, flori, cd-uri etc.

Chiar si presedintele Barrack Obama si-a prezentat condoleantele.

Nu mai este nimic de spus. Gasiti stiri proaspete pe toate site-urile. Toate celebritatile au gasit cate o modalitate pentru a aduce un omagiu megastarului Jackson.

Pentru mine cred ca este prima oare cand simt o astfel de durere pentru o persoana pe care n-am cunoscut-o personal, dar prin ceea ce a facut a fost mai aproape de mine decat multi altii. M.J. va exista mereu.

"We will never forget you, Michael!"

I already miss him. :( R.I.P.

2 comentarii:

  1. scuze ca vin asa de tarziu cu un comentariu dar pur si simplu am ramas fara cuvinte. este ceva de nedescris aceasta tragedie care s-a produs in industria muzicii mondiale.

    Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de pe planeta.
    Pacat pentru aceasta pierdere imensa

    Odihneascase in pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy stay tunes. Pentru ca sunt una dintre milioanele de fani pe care le avea ii aduc si eu un omagiu in felul meu. :(

    RăspundețiȘtergere