21 iunie 2009

Stiri?!

Deci, ma uit si eu o data pe an la televizor la stiri si raman socata. Azi am ajuns acasa si tata s-a asezat la televizor si din greseala a nimerit pe Pro Tv. Aaa, super tare. Era emisiunea aia la care se uita mereu " " de rigoare: Romania, te iubesc! Mi-a placut. Cat de amuzant mi se pare sa fii roman. In ce tara traim. Incep sa nu mai ma mir de anumite aspecte si de prostia dusa la sueprlativ uneori. Sincer. Iar mai apoi, stirile Pro Tv. Tragice ca intotdeauna. Prima stire m-a socat. Un baiat de 19 ani ce se pregatea pentru Bac, proba la sport, trasnit de fulger. OMG!!! Incep sa cred din ce in ce mai mult ca am nevoie de Aspacardin. Stiti voi, incaseaza socurile fara palpitatii. Ce soarta au unii, Doamne! Mai multe detalii aici.
Alta stire socanta, ca asa ii place Pro Tv-ului s-o tina. Din rau in mai rau. Da' macar asta te face sa-ti spui: "Mare ti-e gradina, Doamne!". Mumia din Vacaresti. Cred ca titlul spune tot. Eu sunt inca in stare de shock. Aici.
Ca sa inchiei cu astfel de materiale va las sa va uitati si la incidentul din Iran. Asta in cazul in care nu aveti probeleme cu inima. Altfel nu va sfatuiesc sa dati clic aici.
Si restul stirilor legate de Romania, "tara superba, cu oameni muncitori", aveau in prim-plan niste funduri. Am pus o fata de "wtf?" si am plecat de la tv ca mi-au ajuns astea cat pentru inca un an.
In concluzie, am un sfat. Nu va uitati la stiri daca suferiti de inima sau daca nu vreti sa va inrautatiti imaginea pe care Romania v-o creeaza.
Eu raman la stirile muzicale, pe care le gasesc, in general, pe net.
Promo: www.kissfm.ro . Super site!!!

3 comentarii:

  1. PRO TV da cele mai nenorocite stiri

    RăspundețiȘtergere
  2. De un An?La mine televizor exista doar pentru Nat.Geo,VH1,KissTV,MTv si U.atat,restul nu exista:)) Bun articol.

    RăspundețiȘtergere
  3. @eRRmy stirile de la ora 5 sugereaza un singur lucru. Nenorociri. Da' si alea de la 19? :|

    @Dj multumesc mult. Pt mine mai exista si Discovery, HBO si HBO Comedy. :))

    RăspundețiȘtergere