9 iulie 2009

Aparenta vs. esenta - Part 2

Smile... De cate ori ai zambit in ultimul timp? In aparenta zambesti si te porti frumos. In esenta, esti trist si plangi. Dar de ce ai lasa pe cineva sa vada acest lucru daca singura opinie pe care o ai este aceea ca nimeni nu te poate ajuta?!
De fapt, multi au incercat sa te ajute, dar ai preferat sa te inchizi in interiorul tau si sa nu mai impartasesti cu nimeni durerea ce o porti in suflet. Ai crezut ca asa este mai bine. Poate ca ai avut dreptate. La un moment dat oricum nu vei mai rezista si vei incepe sa plangi de fata cu toti. Si la ce bun? Te vor considera nebun, fraier. Nu te vor ajuta. Singura persoana care iti va fi intotdeauna alaturi vei fi chiar tu. Unica persoana pe care o vei intelege si care te va intelege. Alter-ego sau pur si simplu tu.
Revenind la ce am inceput, aparentele insala. Da, ai dreptate. Aparentele sunt curve. Si daca nu insala tot nu arata adevarul gol-golut.
Esenta este greu de gasit. Este mult prea ingropata in niste vorbe pe care le auzi, dar nu le retii.
Ridica-te. Arata ce vrei. Lasa aparentele deoparte si arata ce ai tu mai bun in interior. Nu renunta pentru o palma. Stii prea bine ca un sut in fund inseamna un pas inainte.
Ce ai inteles din asta? Nimic.

3 comentarii:

  1. uite de asta imi place mie sa urmaresc blogul tau si sa savurez fiecare postare, mai ales acest gen de postari

    RăspundețiȘtergere
  2. @eRRmy: si astea sunt doar cateva din cele multe ce vor urma. Dar nu ma grabesc. :D Mersi mult. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine punctata fiecare idee. Ai toata stima mea!

    RăspundețiȘtergere